Što je novo u verziji 7

ESET Endpoint Security 7 je objavljen i dostupan je za preuzimanje.

Što je novo u ESET Endpoint Security 7.0?

Nov dizajn grafičkog korisničkog sučelja.

Skeniranje datoteka povlačenjem i ispuštanjem – možete ručno skenirati datoteku ili mapu premještanjem datoteke ili mape na označeno područje.

Zaštita od mrežnog napada sada je dostupna u programu ESET Endpoint Antivirus. Za više informacija pogledajte odjeljak Zaštita od mrežnog napada.

Link za brzu radnju može se deaktivirati ESET Security Management Center pravilom pod "Status zaštite".

Pravila kontrole uređaja i pravila kontrole weba sada se mogu primijeniti na određeno vremensko razdoblje. Za više informacija pogledajte Vremenska razdoblja.

Što je novo u ESET Endpoint Security 7.1

Nova vrsta vođenja dnevnika – sada je dostupna napredna vrsta vođenja dnevnika. Za više informacija pogledajte odjeljak Dnevnici provjere.

Što je novo u ESET Endpoint Security 7.2

Napredno strojno učenje napredni je sloj zaštite koji poboljšava otkrivanje prijetnji na temelju strojnog učenja. Pročitajte više o ovoj vrsti zaštite u rječniku. Postavke modula detekcije više ne pružaju mogućnost uključivanja/isključivanja kao u verzijama 7.1 ili starijima. Gumbi za uključivanje/isključivanje zamijenjeni su s četiri praga - „Agresivno”, „Uravnoteženo”, „Oprezno” i „Isključeno”.

Dodana je lokalizacija za letonski jezik.

Promjene u izuzecima. Izuzeci radi poboljšanja performansi omogućuju vam izuzimanje datoteka i mapa od skeniranja. Izuzeci detekcija poznatih prijetnji omogućuju vam izuzimanje objekata od brisanja pomoću naziva prijetnje, puta ili hasha.

Novi modul programa HIPS uključuje dubinski pregled ponašanja, koji analizira ponašanje svih programa koji su pokrenuti na računalu i upozorava vas ako je ponašanje procesa zlonamjerno. Saznajte više o HIPS-u na našim stranicama pomoći.

Interaktivna upozorenja koja se mogu konfigurirati omogućuju vam da podesite ponašanje interaktivnih upozorenja koja se mogu konfigurirati (na primjer, sakrijte upozorenje „Preporučuje se ponovno pokretanje” na krajnjim uređajima).

Što je novo u ESET Endpoint Security 7.3

Ova manja nadogradnja pruža razne ispravke pogreški i poboljšanja performansi.


Dodatne informacije i snimke zaslona povezane s novim funkcijama programa ESET Endpoint Security potražite u sljedećem članku ESET-ove baze znanja:

Što je novo u ESET Endpoint Security 7?