Dialogfönster – webbkontroll

Webbkontrollens huvudfunktion är att kontrollera de webbplatser varje användare besöker i företagsnätverket. Nätverksadministratören måste kunna definiera de webbplatskategorier som användare har åtkomst till, antingen efter användare eller efter användargrupp. Integration med katalogtjänster gör det möjligt att använda Active Directory-grupper för konfiguration av webbkontroll. Som standard är den här funktionen inaktiverad. Om du vill aktivera den ändrar du Aktivera webbkontroll till på. Klicka på Redigera för att öppna Regelredigeraren. Klicka på Redigera intill Kategorigrupper för att ändra fördefinierade grupper. Eller klicka på Redigera intill URL-gruppredigerare för att lägga till en ny URL-grupp.