Skydd vid nätverksåtkomst

Med Nätverksåtkomstskydd kan du konfigurera alla dina nätverksanslutningar. Du kan tillåta/neka åtkomst till din dator i specifika nätverk, tillåta/neka åtkomst till nätverksenheter från din dator med mera baserat på konfigurationen. Som standard har ESET Endpoint Security förkonfigurerade brandväggsregler och nätverksåtkomstskydd för maximal säkerhet. Vissa miljöer kan dock behöva anpassad konfiguration. Ändring av standardinställningarna bör endast göras av en erfaren användare.

CONFIG_NETWORK_PROTECTION

Du kan konfigurera följande inställningar i Avancerade inställningar > Skydd > Nätverksåtkomstskydd (klicka på länkarna nedan för en detaljerad beskrivning av varje alternativ i Nätverksåtkomstskydd):

icon_section Skydd vid nätverksåtkomst

Nätverksanslutningsprofiler – profiler kan användas för att styra nätverksåtkomstskyddet och brandväggen för specifika nätverksanslutningar.

IP-uppsättningar – du kan definiera IP-adressuppsättningar som skapar en logisk IP-adressgrupp som du kan använda för regler för Brandvägg och Skydd mot brute force-attack.

Brandvägg

Skydd mot nätverksattacker