ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Instalacija minimalnih modula

Da bi se smanjio mrežni saobraćaj povezan sa veličinom instalatora i uštedeli resursi, uz ESET se dobija instalator minimalnih modula. Instalator sadrži samo osnovne module, dok će se svi ostali moduli preuzeti tokom početnog ažuriranja modula nakon aktivacije proizvoda. Glavna prednost je u tome što je instalator znatno manji, a ESET Endpoint Security preuzima samo najnovije aplikacijske module kada aktivirate proizvod licencnim ključem.

Instalator minimalnih modula i dalje sadrži sledeće module:

  • Programe za učitavanje
  • Direct Cloud komunikacija
  • Podrška za prevod
  • Konfiguracija
  • SSL

Nakon aktivacije proizvoda videćete status Pokretanje zaštite koji pruža informacije o funkcijama koje se pokreću.


important

Ako postoji problem sa preuzimanjima modula (npr. podešavanja proxy servera, nema mreže itd.), prikazuje se status upozorenja Neophodna je pažnja za aplikaciju. U glavnom prozoru programa, kliknite na opciju Ažuriraj > Proveri da li postoje ažuriranja da biste ponovo pokrenuli proces ažuriranja.


warning

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, prikazuje se crveni status aplikacije Podešavanje zaštite nije uspelo. Kliknite na dugme „Pokušaj ponovo“ da biste ponovo pokrenuli podešavanje zaštite. Ako proces inicijalizacije ne uspe i još uvek ne možete da preuzmete module, preuzmite kompletne MSI instalacione datoteke ovde.


example

Ako klijentski računari nemaju internetsku vezu, ili rade van mreže a potrebna su im ažuriranja, koristite sledeće metode za preuzimanje datoteka za ažuriranje sa servera za ažuriranje preduzeća ESET: