ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Tehnička podrška

U glavnom prozoru programa, kliknite na opciju Pomoć i podrška > Tehnička podrška.

Obratite se tehničkoj podršci

Zatražite podršku – Ako ne možete da pronađete rešenje za problem, možete da se brzo obratite ESET tehničkoj podršci pomoću obrasca na veb lokaciji preduzeća ESET. U zavisnosti od vaših podešavanja, prikazuje se prozor za prosleđivanje podataka o konfiguraciji sistema pre popunjavanja veb obrasca.

Nabavite informacije za tehničku podršku

Detalji za tehničku podršku – Kada se to od vas bude tražilo, možete da kopirate i pošaljete informacije ESET tehničkoj podršci (kao što su detalji o licenci, naziv proizvoda, verzija proizvoda, operativni sistem i informacije o računaru).

ESET Log Collector – Vodi vas do članka ESET baze znanja, u kom možete da preuzmete uslužni ESET Log Collector, aplikaciju koja automatski prikuplja informacije i evidencije sa računara da bi se olakšalo brže rešavanje problema. Da biste saznali više, kliknite ESET Log Collectorovde.

Uključite opciju Aktiviraj napredno evidentiranje da biste kreirali napredne evidencije za sve dostupne funkcije i pomogli programerima da otkriju i reše probleme. Minimalni obim evidentiranja je podešen na Dijagnostički nivo. Napredno evidentiranje se automatski deaktivira nakon dva sata, osim ako ga ne zaustavite ranije klikom na opciju Zaustavi napredno evidentiranje. Kada se sve evidencije kreiraju, prikazuje se prozor sa obaveštenjem koji omogućava direktan pristup fascikli za dijagnostiku sa kreiranim evidencijama.