ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Prosledi podatke o konfiguraciji sistema

Da bismo pružili podršku što brže i preciznije, preduzeću ESET su potrebne informacije o konfiguraciji programa ESET Endpoint Security, detaljne sistemske informacije i informacije o pokrenutim procesima (datoteka evidencije programa ESET SysInspector) i podaci registra. ESET koristi ove podatke isključivo za pružanje tehničke podrške korisnicima.

Nakon što prosledite veb-obrazac, podaci o konfiguraciji sistema se prosleđuju preduzeću ESET. Izaberite opciju Uvek prosleđuj ove informacije ako želite da zapamtite radnju za ovaj proces. Da biste prosledili veb-obrazac bez slanja podataka, izaberite opciju Ne prosleđuj podatke i nastavite.

Možete da konfigurišete prosleđivanje podataka o konfiguraciji sistema u prozoru Napredno podešavanje > Alatke > Dijagnostika > Tehnička podrška.


note

Ako ste odlučili da prosledite podatke o konfiguraciji sistema, potrebno je da popunite i prosledite veb-obrazac. U suprotnom se vaša karta neće kreirati, a podaci o konfiguraciji sistema će biti izgubljeni. Ako prosleđivanje podataka o konfiguraciji sistema nije moguće, popunite veb-obrazac i sačekajte uputstva tehničke podrške.