Minimale installatie van modules

Om het netwerkverkeer in verband met de grootte van het installatieprogramma te verminderen en bronnen te besparen, wordt ESET geleverd met een installatieprogramma voor minimale modules. Het installatieprogramma bevat alleen de essentiële modules en alle andere modules worden gedownload tijdens de eerste module-update na productactivering. Het belangrijkste voordeel is dat u over een aanzienlijk kleiner installatieprogramma beschikt en ESET Endpoint Security alleen de nieuwste toepassingsmodules downloadt wanneer u het product activeert.

Het installatieprogramma voor minimale modules heeft de volgende modules:

• Loaders
  • Direct Cloud-communicatie
  • Vertalingsondersteuning
  • Configuratie
  • SSL

Na productactivering ziet u Beveiligingsstatus initialiseren, wat u informeert over het initialiseren van functies.

important

In het geval van een probleem met het downloaden van modules (bijvoorbeeld vanwege proxy-instellingen, geen netwerk, enz.), wordt de waarschuwingsstatus Aandacht vereist weergegeven. Klik in het hoofdprogrammavenster op Bijwerken > Controleren op updates om het proces opnieuw te starten.

warning

Na verschillende mislukte pogingen wordt de rode toepassingsstatus Instellen van beveiliging mislukt weergegeven. Klik op Nogmaals proberen om de beveiligingsinstellingen opnieuw te starten. Als het initialisatieproces mislukt en u nog steeds geen modules kunt downloaden, download de volledige MSI-installatieprogramma's.

example

Als uw clientcomputers geen internetverbinding hebben of offline werken en updates nodig hebben, volg dan de volgende methoden om updatebestanden op ESET-updateservers te downloaden: