Geavanceerde installatie (.msi)

Met een geavanceerde installatie kunt u installatieparameters aanpassen die niet beschikbaar zijn bij een normale installatie.

1. U kunt de installatiemap wijzigen tijdens de installatie. Selecteer een locatie voor de ESET Endpoint Security installatie. Standaard wordt het programma in de volgende directory's geïnstalleerd:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

U kunt een locatie opgeven voor programmamodules en gegevens. Standaard worden deze respectievelijk in de volgende mappen geïnstalleerd:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klik op Bladeren om deze locaties te wijzigen (niet aanbevolen).

1. Kies welke productonderdelen u wilt installeren. U kunt uw voorkeur voor de computerscan en alle beschikbare beveiligingen selecteren. In het onderdeel Mirror voor updates kunt u andere computers in uw netwerk bijwerken. Externe bewaking en extern beheer (Remote Monitoring and Management, afgekort RMM) is het proces van het bewaken en beheren van softwaresystemen met een lokaal geïnstalleerde agent die met een beheerserviceprovider toegankelijk is.
  1. Klik op Installeren om het installatieproces te starten.