Upgraden naar een nieuwere versie

Er worden nieuwere versies van ESET Endpoint Security uitgebracht om verbeteringen door te voeren of problemen op te lossen die niet kunnen worden opgelost met de automatische updates van programmamodules.

Upgraden naar een nieuwere versie kan op verschillende manieren worden bereikt:

1. Automatisch, met ESET PROTECT On-Prem, of ESET PROTECT.
  2. Automatisch, met groepsbeleidobjecten of SCCM.
  3. Automatisch, via een programma-update.
    Aangezien de upgrade van het programma verspreid wordt onder alle gebruikers en van invloed kan zijn op bepaalde systeemconfiguraties, wordt deze pas uitgebracht na uitgebreide testen, zodat een soepele upgrade kan worden gewaarborgd voor alle mogelijke systeemconfiguraties. Als u een upgrade naar een nieuwere versie onmiddellijk wilt uitvoeren nadat deze is uitgebracht, gebruikt u een van de onderstaande methoden.
    Controleer of u Updatemodus hebt ingeschakeld in Geavanceerde instellingen > Bijwerken > Profielen > Productupdates.
  4. Handmatig, door een recentere versie te downloaden en deze over de oude installatie heen te installeren.

Aanbevolen upgradescenario's

Ik beheer mijn ESET-producten op afstand of wil dat doen

Als u meer dan 10 ESET Endpoint-producten beheert, kunt u overwegen ESET PROTECT On-Prem of ESET PROTECT in te zetten. Zie de volgende documentatie:

Handmatig upgraden op een clientwerkstation

ESET Endpoint Security handmatig upgraden op afzonderlijke clientwerkstations:

1. Controleer of de versie die u momenteel hebt geïnstalleerd, wordt ondersteund.
  2. Controleer of uw besturingssysteem wordt ondersteund.
  1. Download en installeer de nieuwste versie over de vorige.

important

De installatie van de nieuwste versie in plaats van de vorige wordt niet gegarandeerd voor versies met het ondersteuningsniveau 'Einde levensduur'. Zie het beleid voor einde levensduur om het ondersteuningsniveau voor uw versie van ESET Endpoint Security te controleren.

Als u wilt upgraden vanaf niet-ondersteunde versies, moet u ESET Endpoint Security eerst verwijderen. Lees het volgende artikel in de ESET-kennisbank voor meer informatie over een upgrade van ESET Endpoint Security op een clientwerkstation.