Status Einde van levensduur

ESET Endpoint Security kan op verschillende plaatsen in het hoofdvenster van het programma geautomatiseerde meldingen of waarschuwingen weergeven om u te informeren over aankomende informatie over het einde van de levensduur.

note

Meer informatie over:

Lees voor meer informatie over ESET Endpoint Security-wijzigingen het volgende artikel in de ESET-kennisbank.

In de onderstaande tabel ziet u enkele voorbeelden van productstatussen en meldingen met acties op basis van categorieën:

Categorie

Meldings- of waarschuwingsvenster

Updatepagina

Pagina Help en ondersteuning

Nieuwe functie of onderhoudsupdate beschikbaar

note Nieuwe versie beschikbaar

Er is een update beschikbaar met belangrijke onderhoudsoplossingen die nodig zijn voor ESET Endpoint Security. Update nu om de meest up-to-date bescherming te verzorgen.

Actie: Meer informatie

note Er is een nieuwe versie van ESET Endpoint Security beschikbaar

Er is een nieuwe versie van ESET Endpoint Security beschikbaar

Acties: Nu bijwerken/automatische updates inschakelen

note Er is een nieuwe versie van ESET Endpoint Security beschikbaar. Update nu om de nieuwste versie met nieuwe functies en verbeteringen te krijgen.

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

note Er is een onderhoudsupdate beschikbaar

Er is een nieuwe versie van ESET Endpoint Security beschikbaar. Update nu om de nieuwste versie met nieuwe functies en verbeteringen te krijgen.

Actie: Meer informatie

icon_details_hover Er is een onderhoudsupdate beschikbaar voor ESET Endpoint Security

Geïnstalleerd versienummer

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Actie: Meer informatie

note Er is een update beschikbaar met belangrijke onderhoudsoplossingen die nodig zijn voor ESET Endpoint Security. Update nu om de meest up-to-date bescherming te verzorgen.

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

important Opnieuw opstarten van apparaat aanbevolen

Er is een update beschikbaar met belangrijke onderhoudsoplossingen die nodig zijn voor ESET Endpoint Security. Update nu om de meest up-to-date bescherming te verzorgen.

Actie: Meer informatie

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

warning Er is een essentiële onderhoudsupdate beschikbaar

Er is een update beschikbaar met kritieke onderhoudsoplossingen die vereist zijn voor ESET Endpoint Security. Update nu om de meest up-to-date bescherming te verzorgen.

Actie: Meer informatie

warning Er is een essentiële onderhoudsupdate beschikbaar voor ESET Endpoint Security

Geïnstalleerd versienummer

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Actie: Meer informatie

warningEr is een update beschikbaar met kritieke onderhoudsoplossingen die vereist zijn voor ESET Endpoint Security. Update nu om de meest up-to-date bescherming te verzorgen.

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

warning Apparaat moet opnieuw worden opgestart

Er is een update van het versienummer gedownload met belangrijke onderhouds- en stabiliteitsoplossingen die vereist zijn door uw ESET Endpoint Security. Update nu om de meest up-to-date bescherming te verzorgen.

Actie: Meer informatie

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Verlopen ondersteuning voor toepassing

important Ondersteuning voor de geïnstalleerde toepassingsversie wordt beëindigd op dd-mm-jjjj, waarna uw apparaat al snel niet meer beveiligd is. Update nu als u beveiligd wilt blijven. Update nu om beschermd te blijven.

Actie: Nu bijwerken

important Geïnstalleerd versienummer/Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Acties: Nu bijwerken/automatische updates inschakelen

important Ondersteuning voor de geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security wordt binnenkort beëindigd, waarna uw computer niet meer beveiligd is. Update nu als u beveiligd wilt blijven. Update nu om beschermd te blijven.

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

important De uitgebreide ondersteuning van ESET voor uw geïnstalleerde toepassingsversie wordt beëindigd op dd-mm-jjjj, waarna uw apparaat al snel niet meer beveiligd is. Update nu als u beveiligd wilt blijven. Update nu om beschermd te blijven.

Actie: Nu bijwerken

important Geïnstalleerd versienummer/Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Acties: Nu bijwerken/automatische updates inschakelen

important De uitgebreide ondersteuning van ESET voor de geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security wordt binnenkort beëindigd, waarna uw apparaat niet meer beveiligd is. Update nu om beschermd te blijven.

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

important Het geïnstalleerde besturingssysteem is verouderd en de ondersteuning voor de geïnstalleerde versie van de toepassing eindigt op dd-mm-jjjj. Upgrade uw besturingssysteem om de nieuwste toepassingsupdate te krijgen en beveiligd te blijven.

Acties: Meer informatie

important Geïnstalleerd versienummer

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Actie: Meer informatie

important Ondersteuning voor de geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security wordt binnenkort beëindigd, waarna uw computer niet meer beveiligd is. Update nu om beschermd te blijven.

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

important De uitgebreide ondersteuning van ESET voor de geïnstalleerde toepassingsversie wordt binnenkort beëindigd

Het geïnstalleerde besturingssysteem is verouderd en de ondersteuning voor de geïnstalleerde versie van de toepassing eindigt op dd-mm-jjjj. Upgrade uw besturingssysteem om de nieuwste toepassingsupdate te krijgen en beveiligd te blijven.

Actie: Meer informatie

important De uitgebreide ondersteuning van ESET voor de geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security wordt binnenkort beëindigd

Geïnstalleerd versienummer

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Acties: Meer informatie

important De uitgebreide ondersteuning van ESET voor de geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security wordt binnenkort beëindigd, waarna uw apparaat niet meer beveiligd is. Update nu om beschermd te blijven.

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Toepassingsversie wordt niet meer ondersteund

warning De geïnstalleerde toepassingsversie wordt niet meer ondersteund

Ondersteuning voor de geïnstalleerde toepassingsversie is beëindigd, waardoor uw apparaat mogelijk niet meer beveiligd is. Update nu om bescherming te krijgen.

Actie: Nu bijwerken

warning De geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security wordt niet meer ondersteund

Geïnstalleerd versienummer/Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Acties: Nu bijwerken/automatische updates inschakelen

warning Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

warning De geïnstalleerde toepassingsversie wordt niet meer ondersteund

Het geïnstalleerde besturingssysteem is verouderd en de ondersteuning voor de geïnstalleerde versie van de toepassing is beëindigd. Uw computer is niet beveiligd. Upgrade uw besturingssysteem om de nieuwste toepassingsupdate te ontvangen en bescherming te krijgen.

Actie: Meer informatie

warning De geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security wordt niet meer ondersteund

Geïnstalleerd versienummer

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Actie: Meer informatie

warning Ondersteuning voor de geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security is beëindigd, waardoor uw computer niet meer beveiligd is. Update nu om bescherming te krijgen.

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj

Update voor besturingssysteem vereist

important Het geïnstalleerde besturingssysteem is verouderd

Het geïnstalleerde besturingssysteem is verouderd. Upgrade uw besturingssysteem om de nieuwste toepassingsupdate te krijgen en beveiligd te blijven.

Actie: Meer informatie

example ESET Endpoint Security

Geïnstalleerd versienummer

Ondersteund tot: dd-mm-jjjj