Productupdates

In het gedeelte Productupdates vindt u opties met betrekking tot productupdates. Met het programma kunt u het gedrag vooraf bepalen dat plaatsvindt als er nieuwe productupdates beschikbaar zijn.

Productupdates introduceren nieuwe functies of brengen wijzigingen aan in reeds bestaande functies. De update kan automatisch worden uitgevoerd zonder tussenkomst van de gebruiker, of u kunt zich hiervoor op de hoogte laten stellen. Nadat een productupdate is geïnstalleerd, moet de computer mogelijk opnieuw worden opgestart.

Automatische updates: als u automatische updates voor specifieke updateprofielen onderbreekt, worden automatische productupdates tijdelijk uitgeschakeld wanneer u via andere netwerken of verbindingen met een datalimiet verbinding met internet maakt. Houd deze instelling ingeschakeld om constant de nieuwste functies te kunnen gebruiken en van de hoogst mogelijke beveiliging te profiteren. Zie Veelgestelde vragen over automatische updates voor meer informatie over automatische updates.

Productupdates worden standaard gedownload van ESET-repositoryservers. In grote of offlineomgevingen kan het verkeer worden gedistribueerd, zodat productbestanden in een interne cache kunnen worden bewaard.

arrow_down_business Aangepaste server definiëren voor het bijwerken van programmaonderdelen

note

Welke optie het meest geschikt is, hangt af van het werkstation waarop de instellingen worden toegepast. Houd er rekening mee dat er verschillen bestaan tussen werkstations en servers. Zo kan het automatisch opnieuw opstarten van de server na het uitvoeren van een productupdate ernstige schade aan uw bedrijf veroorzaken.