Help en ondersteuning

Klik op Help en ondersteuning in het hoofdprogrammavenster om ondersteuningsinformatie en hulpprogramma's voor probleemoplossing weer te geven die u kunnen helpen om mogelijke problemen op te lossen.

ICON_HELP_PRODUCT Geïnstalleerd product

ICON_HELP_HELP Help-pagina: klik op deze koppeling om de Help-pagina's van ESET Endpoint Security te openen.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Technische ondersteuning

ICON_HELP_KB Kennisbank: in de ESET-kennisbank staan antwoorden op veelgestelde vragen en aanbevolen oplossingen voor verschillende problemen. De kennisbank wordt regelmatig bijgewerkt door de technisch specialisten van ESET en vormt zo een krachtig hulpmiddel voor het oplossen van diverse problemen.