Nett og e-post

Internett-tilkobling er en standardfunksjon i en personlig datamaskin, men også hovedmediet for overføring av ondsinnet kode. Åpne hovedprogramvindu > Oppsett > Nett og e-post for å konfigurere ESET Endpoint Security-funksjoner som øker internettbeskyttelsen.

For å stanse individuelle beskyttelsesmoduler midlertidig, klikk på bryterikonet MODULE_ENABLED.

warning

Hvis du slår av beskyttelsesmoduler, kan det redusere beskyttelsesnivået på datamaskinen.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Klikk på tannhjulikonet GEAR_black ved siden av en beskyttelsesmodul for å få tilgang til avanserte innstillinger for den modulen.

Sikker nettleser – Beskytter de sensitive dataene dine når du surfer på nettet.

I modulen Nettkontroll kan du konfigurere innstillingene som gir administratorer automatiserte verktøy for å beskytte arbeidsstasjonene deres og angi restriksjoner for Internett-søk. Funksjonaliteten til nettkontrollen forhindrer tilgang til sider med upassende eller skadelig innhold. Se Nettkontroll for mer informasjon.

Beskyttelse for nettilgang skanner HTTP/HTTPS-kommunikasjon for skadelig programvare og phishing. Beskyttelse for nettilgang bør bare slås av for feilsøking.

Anti-Phishing-beskyttelse lar deg blokkere nettsider som er kjent for å distribuere phishing-innhold. Vi anbefaler på det sterkeste at du lar Anti-Phishing være aktivert.

Rapporter et phising-nettsted – Rapporter et phishing-nettsted / skadelig nettsted til ESET for analyse.

note

Før du sender inn et nettsted til ESET, må du kontrollere at den oppfyller ett eller flere av følgende kriterier:

Beskyttelse for e-postklient gir kontroll over e-postkommunikasjon som mottas gjennom POP3(S)- og IMAP(S)-protokollene. Med plugin-programmet for e-postklienten, gir ESET Endpoint Security kontroll over all kommunikasjon fra e-postklienten.

Spambeskyttelse for e-postklient filtrerer uønskede e-postmeldinger.

For Spambeskyttelse for e-postklient klikker du på tannhjulikonet GEAR og velger blant følgende alternativer:

• Konfigurer – Åpner avanserte oppsett for spambeskyttelse for e-postklient.
  • Brukerens adresseliste (hvis aktivert) – Åpner et dialogvindu der du kan legge til, redigere eller fjerne adresser for å definere antispam-reglene; Regler på denne listen tas i bruk for den gjeldende brukeren
  • Global adresseliste (hvis aktivert) – Åpner et dialogvindu der du kan legge til, redigere eller fjerne adresser for å definere antispam-reglene; Regler på denne listen tas i bruk for all brukere