Sikker nettleser

Sikker nettleser er et ekstra lag med beskyttelse urformet for å beskytte dine finansielle data under nettransaksjoner.

important

ESET LiveGrid®-omdømmesystemet må være aktivert (aktivert som standard) for å sikre at Sikker nettleserbeskyttelse fungerer som det skal.

For å konfigurere virkemåten for sikker nettleser, åpner du Avanserte oppsett > Beskyttelser > Sikker nettleser.

Du kan bruke følgende konfigurasjonsalternativ for sikker nettleser:

• Sikre alle nettlesere – Alle støttede nettlesere starter i sikker modus. Dette gjør at du kan surfe på internett, bruke nettbank og foreta kjøp og transaksjoner på nettet i ett og samme sikre nettleservindu uten omdirigering.

icon_section Grunnleggende

Nettleserbeskyttelse

Aktiver Sikre alle nettlesere for å starte alle støttede nettlesere i sikker modus. Dette gjør at du kan surfe på internett, bruke nettbank og foreta kjøp og transaksjoner på nettet i ett og samme sikre nettleservindu uten omdirigering.

Utvidelsesinstallasjonsmodus – På rullegardinmenyen kan du velge hvilke utvidelser som skal kunne installeres i en nettleser som er sikret av ESET: Endring av modus for installasjon av utvidelser påvirker ikke tidligere installerte leserutvidelser:

• Viktige utvidelser – bare de viktigste utvidelsene som er utviklet av en bestemt nettleserprodusent.
  • Alle utvidelser – alle utvidelser som støttes av en bestemt nettleser.

Sikret nettleser

Forsterket minnebeskyttelse – Dersom dette er aktivert, vil minnet til den sikrede nettleseren bli beskyttet mot inspeksjon av andre prosesser.

Forsterket databeskyttelse – Hvis dette er aktivert, blir brukeren av nettleseren som er sikret av ESET, beskyttet mot inspeksjon av andre programmer.

Tastaturbeskyttelse – Hvis aktivert, skjules informasjon som er oppgitt via tastaturet i sikret nettleser fra andre programmer. Dette øker sikkerheten mot tasteloggere.

Nettleserens ramme – Hvis dette er deaktivert, vil den informative varslingen i nettleseren og den grønne rammen rundt nettleseren bli skjult.

Tillatelsesliste for nettleserbeskyttelse – Administrer filer som er lagt til i tillatelseslisten for nettleserbeskyttelse.

note

I noen situasjoner vises et bestemt interaktivt varsel bare når det er en feil som hindrer Sikker nettleser å starte på riktig måte. For mer informasjon, se Interaktive varsler.