Oppsett av tilkoblingsvisning

Høyreklikk på en tilkobling for å vise ytterligere alternativer, inkludert:

Løs vertsnavn – Hvis det er mulig, blir alle nettverksadresser vist i DNS-format, ikke i det numeriske IP-adresseformatet.

Vis bare TCP-tilkoblinger – Listen viser bare tilkoblinger som tilhører TCP-protokollen.

Vis lyttende tilkoblinger – Velg dette alternativet for å bare vise tilkoblinger der det for tiden ikke er etablert kommunikasjon, men der systemet har åpnet en port og venter på tilkobling.

Vis tilkoblinger innenfor denne datamaskinen – Velg dette alternativet for bare å vise tilkoblinger der den eksterne parten er et lokalt system – såkalte localhost-tilkoblinger.