Oppsett

Du finner grupper med tilgjengelige beskyttelsesfunksjoner i hovedprogramvinduet > Oppsett.

note

Når du lager en policy fra ESET PROTECT On-Prem Webkonsoll kan du velge flagg for hver innstilling. Innstillinger med Kraft-flagg har prioritet og kan ikke overskrives av en senere policy (selv om senere policy har et Force-flagg). Dette sikrer at denne innstillingen ikke endres (for eksempel av brukeren eller av senere policyer ved sammenslåing). For mer informasjon, se Flagg i ESET PROTECT On-Prem ERA Online hjelp.

PAGE_SETUP

Oppsett-menyen inneholder følgende deler:

Datamaskin

Nettverk

Nett og e-post

Når ESET PROTECT On-Prem-policy er angitt, vil du se låseikonet MODULE_LOCKED ved siden av en spesiell komponent. Policyen brukt av ESET PROTECT On-Prem kan overstyres lokalt etter godkjenning av logget bruker (f.eks. administrator). For mer informasjon, se ESET PROTECT On-Prem Online hjelp.

note

Alle beskyttelsestiltak som deaktiveres på denne måten aktiveres på nytt etter at datamaskinen har blitt startet på nytt.

Det er flere alternativer nederst i oppsettvinduet. Bruk koblingen Avansert oppsett for å sette opp mer detaljerte parametere for hver modul. Bruk Importer/eksporter innstillinger for å laste inn oppsettparametere ved bruk av en .xml-konfigureringsfil, eller for å lagre gjeldende oppsettparametere i en konfigureringsfil.