Tidsluker

Tidsluker kan lages og så tilordnes til regler for Enhetskontroll og Nettkontroll. Innstillingen for Tidsluker finner du i Avansert oppsett > Verktøy. Dette lar deg definere ofte brukte tidsluker (for eksempel arbeidstid, helg osv.) og å gjenbruke dem enkelt uten å redefinere tidsintervallene for hver regel. Tidsluke gjelder for alle relevante typer regler som støtter tidsbasert kontroll.

CONFIG_TIMESLOTS

For å lage en tidsluke, gjennomfører du følgende:

1. Klikk Rediger > Legg til.
  2. Skriv navnet og beskrivelsen av tidsluken og klikk på Legg til.
  3. Angi dagen og start/slutt-tid for tidsluken eller velg All day.
  4. Klikk på OK for å bekrefte.

En enkelt tidsluke kan defineres med ett eller flere tidsintervaller basert på dager og tider. Når tidsluken er opprettet, vises det i rullegardinmenyen Bruk under i Redigeringsvinduet for enhetskontrollregler eller Redigeringsvinduet for nettkontrollregler.