ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Tehnička podrška

U glavnom prozoru programa kliknite Pomoć i podrška > Tehnička podrška.

Obratite se tehničkoj podršci

Zatražite podršku – ako ne možete pronaći odgovor na svoj problem, možete upotrijebiti ovaj obrazac koji se nalazi na web stranici tvrtke ESET da biste se brzo obratili ESET-ovoj tehničkoj podršci. Na temelju vaših postavki, prozor Pošalji podatke o konfiguraciji sustava prikazat će se prije ispunjavanja web obrasca.

Potražite informacije za tehničku podršku

Detalji za tehničku podršku – kada vam se prikaže upit, možete kopirati i poslati informacije ESET-ovoj tehničkoj podršci (kao što su detalji o licenci, naziv programa, verzija programa, operacijski sustav i podaci o računalu).

ESET Log Collector – Veza na članak iz ESET-ove baze znanja na kojem možete preuzeti uslužni alat ESET Log Collector, aplikaciju koja automatski prikuplja informacije i dnevnike s računala i omogućuje brže rješavanje problema. Za više informacija pogledajte mrežni korisnički priručnik za ESET Log Collector.

Aktivirajte Napredno vođenje dnevnika za izradu naprednih dnevnika za sve dostupne funkcije kako biste pomogli programerima u dijagnozi i rješavanju problema. Minimalna opširnost vođenja dnevnika postavljena je na razinu Dijagnostičko. Napredno vođenje dnevnika automatski će biti deaktivirano nakon dva sata, osim ako ga ne zaustavite ranije klikom na Zaustavi napredno vođenje dnevnika. Nakon što se izrade svi dnevnici, prikazat će se prozor obavijesti koji pruža izravan pristup mapi Dijagnostike s izrađenim dnevnicima.