ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Slanje podataka o sistemskoj konfiguraciji

Radi pružanja što brže i preciznije pomoći, tvrtki ESET potrebne su informacije o konfiguraciji programa ESET Endpoint Security, detaljne informacije o sustavu i procesima koji se izvršavaju (dnevnik značajke ESET SysInspector) te podaci iz registra. ESET te podatke koristi isključivo za osiguranje tehničke podrške za korisnike.

Nakon što pošaljete web-obrazac, tvrtki ESET bit će poslani podaci o konfiguraciji vašeg sustava. Odaberite opciju Uvijek pošalji ove podatke ako želite da se ta radnja zapamti za ovaj proces. Za slanje web obrasca bez slanja podataka kliknite Ne šalji podatke i nastavite.

Slanje podataka o konfiguraciji sustava možete konfigurirati u stavci Napredno podešavanje > Alati > Dijagnostika > Tehnička podrška.


note

Ako ste odlučili poslati podatke o konfiguraciji sustava, potrebno je ispuniti i poslati web-obrazac. U protivnom se kartica neće izraditi, a podaci o konfiguraciji sustava bit će izgubljeni. Ako se podaci o konfiguraciji sustava ne mogu poslati, popunite web-obrazac i pričekajte upute tehničke podrške.