ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Integracije

Integracija programa ESET Endpoint Security s klijentom e-pošte povećava razinu aktivne zaštite od zlonamjernog koda u porukama e-pošte. Ako je klijent e-pošte podržan, integraciju možete aktivirati u programu ESET Endpoint Security. Nakon integracije u klijent e-pošte alatna traka programa ESET Endpoint Security umeće se izravno u klijent e-pošte za učinkovitiju zaštitu e-pošte. Da biste uredili postavke integracije, otvorite stavku Napredno podešavanje > Zaštite > Zaštita klijenta e-pošte > Zaštita poštanskog sandučića > Integracija.

Integriraj u Microsoft OutlookMicrosoft Outlook trenutačno je jedini podržani klijent za e-poštu. Zaštita e-pošte funkcionira kao dodatak. Glavna je prednost dodatka to da on ne ovisi o protokolu koji se koristi. Kada klijent e-pošte primi šifriranu poruku, ona se dešifrira i šalje skeneru virusa. Pogledajte potpuni popis podržanih verzija za Microsoft Outlook u sljedećem članku ESET-ove baze znanja.

Napredna obrada klijenta e-pošte – obrađuje dodatne Outlook Messaging API (MAPI) događaje: Objekt je izmijenjen (fnevObjectModified) i Objekt je izrađen (fnevObjectCreated). Ako primijetite da sustav radi sporije kada se služite klijentom e-pošte, deaktivirajte ovu opciju.