ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Konfiguriranje mirrora

ESET Endpoint Security može se konfigurirati da sprema kopije datoteka za nadogradnju modula detekcije i distribuira nadogradnje na druge radne stanice na kojima se koristi ESET Endpoint Antivirus ili ESET Endpoint Security.


warning

Mirror za nadogradnju stvara kopije datoteka za nadogradnju koje se mogu koristiti za nadogradnju radnih stanica na kojima se koristi ista generacija programa ESET Endpoint Security za Windows. (Primjerice, ESET Endpoint Security za Windows verzije 10.x stvara datoteke za nadogradnju samo za verziju 10.x programa ESET Endpoint Antivirus za Windows i ESET Endpoint Security za Windows)

Konfiguriranje programa ESET Endpoint Security kao mirror servera za aktualizacije putem internog HTTP servera

  1. Pritisnite F5 da biste pristupili Naprednom podešavanju i proširite stavku Nadogradnja > Profili > Mirror za nadogradnju.
  2. Proširite Nadogradnje i provjerite je li aktivirana opcija Odaberi automatski pod stavkom Nadogradnje modula.
  3. Proširite Mirror za nadogradnju i aktivirajte stavke Stvori mirror za nadogradnju i Aktiviraj HTTP server.

note

Za više informacija pogledajte:

Konfiguriranje mirror poslužitelja za aktualizacije putem zajedničke mrežne mape

  1. Stvorite zajedničku mapu na lokalnom ili mrežnom uređaju. Mapa mora biti dostupna za čitanje svim korisnicima koji upotrebljavaju sigurnosna rješenja tvrtke ESET i slobodna za pisanje s lokalnog SISTEMSKOG računa.
  2. Aktivirajte Stvori mirror za nadogradnju pod stavkom Napredno podešavanje > Nadogradnja > Profili > Mirror za nadogradnju.
  3. Odaberite odgovarajuću mapu za pohranu tako da kliknete Očisti i zatim Uredi. Potražite i odaberite stvorenu zajedničku mapu.

note

Ako ne želite pružati nadogradnje modula putem internog HTTP servera, deaktivirajte opciju Aktiviraj HTTP server.