ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Dokumentacija za daljinski upravljane krajnje točke

ESET-ovim poslovnim programima i programom ESET Endpoint Security može se daljinski upravljati na klijentskim radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima u umreženom okruženju s jedne središnje lokacije. Administratori sustava s više od 10 klijentskih radnih stanica mogli bi instalirati jedan od ESET-ovih alata za daljinsko upravljanje radi instalacije ESET-ovih rješenja, upravljanja zadacima, nametanja sigurnosnih pravila, nadgledanja statusa sustava i brzog rješavanja problema ili prijetnji na udaljenim računalima s jedne središnje lokacije.

ESET-ovi alati za daljinsko upravljanje

Programom ESET Endpoint Security možete upravljati daljinski ili pomoću alata ESET PROTECT ili ESET PROTECT Cloud.

  • ESET HUB – središnji pristupnik jedinstvenoj sigurnosnoj platformi servisa ESET PROTECT. Osigurava centralizirani identitet, pretplatu i upravljanje korisnicima za sve module ESET-ovih platformi. Pogledajte Upravljanje licencama programa ESET PROTECT za upute o tome kako aktivirati program. ESET HUB će u potpunosti zamijeniti programe ESET Business Account i ESET MSP Administrator.

Dodatni sigurnosni programi

  • ESET Inspect – sveobuhvatni sustav za otkrivanje i odgovor sigurnosnog programa koji uključuje funkcije kao što su: otkrivanje incidenata, upravljanje incidentima i odgovor na incidente, prikupljanje podataka, pokazatelji otkrivanja kompromisa, otkrivanje anomalija, otkrivanje ponašanja i kršenja pravila.
  • ESET Endpoint Encryption – sveobuhvatna sigurnosna aplikacija dizajnirana za zaštitu vaših podataka u mirovanju i tijekom prijenosa. Pomoću programa ESET Endpoint Encryption možete šifrirati datoteke, mape i e-poruke ili stvoriti šifrirane virtualne diskove, komprimirati arhive i uključiti drobilicu radne površine za sigurno brisanje datoteka.

Alati trećih strana za daljinsko upravljanje

Najbolje prakse

Vodiči