Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer het onderwerp

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security vertegenwoordigt een nieuwe benadering van werkelijk geïntegreerde computerbeveiliging. De recentste versie van de ESET LiveGrid®-scanengine, gecombineerd met onze op maat gemaakte modules Firewall en Antispam voor e-mailclient, beveiligt uw computer met snelheid en precisie. Het resultaat is een intelligent systeem dat permanent alert is op aanvallen en schadelijke software die uw computer in gevaar brengen.

ESET Endpoint Security is een complete beveiligingsoplossing die voortkomt uit onze jarenlange inspanningen om een maximale beveiliging te combineren met een minimale systeembelasting. De geavanceerde technologieën, gebaseerd op kunstmatige intelligentie, kunnen proactief infiltratie door virussen, spyware, trojaanse paarden, wormen, adware, rootkits en andere aanvallen via internet elimineren, zonder dat de systeemprestaties worden gehinderd of de werking van uw computer wordt verstoord.

ESET Endpoint Security is primair ontwikkeld voor gebruik op werkstations in een kleine zakelijke omgeving.

In het gedeelte Installatie vindt u Help-onderwerpen die zijn onderverdeeld in verschillende hoofdstukken en subhoofdstukken met oriënterende en contextuele informatie over onderwerpen zoals Download, Installatie en Activering.

Door ESET Endpoint Security met ESET PROTECT in een onderneming te gebruiken, kunt u eenvoudig elk gewenst aantal clientwerkstations beheren, beleid en regels toepassen, detectieresultaten bijhouden en externe configuraties aanpassen vanaf een computer in het netwerk.

In het hoofdstuk Veelgestelde vragen vindt u enkele veelgestelde vragen en regelmatig voorkomende problemen.


Functies en voordelen

Opnieuw vormgegeven gebruikersinterface

De gebruikersinterface in deze versie is aanzienlijk gewijzigd en vereenvoudigd op basis van de testresultaten betreffende de bruikbaarheid. Alle GUI-aanduidingen en meldingen zijn gecontroleerd en de interface biedt nu ondersteuning voor talen die van rechts naar links worden gelezen zoals Hebreeuws en Arabisch. Online Help is nu geïntegreerd in ESET Endpoint Security en omvat een bijgewerkte inhoud met dynamische ondersteuning.

Donkere modus

Een extensie waarmee u het scherm snel overschakelt naar een donker thema. U kunt uw favoriete kleurenschema kiezen in Elementen van gebruikersinterface.

Antivirus en antispyware

Detecteert proactief bekende en onbekende virussen, wormen, Trojaanse paarden en rootkits, en schoont deze op. Geavanceerde heuristiek markeert zelfs niet eerder gedetecteerde malware, en beschermt u zo tegen onbekende bedreigingen en neutraliseert deze voordat ze schade kunnen veroorzaken. Beveiliging van webtoegang en Anti-Phishing controleren de communicatie tussen webbrowsers en externe servers (inclusief SSL). Beveiliging van e-mailclient biedt beheer van e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via POP3(S)- en IMAP(S)-protocollen.

Regelmatige updates

Door regelmatig updates uit te voeren voor de detectie-engine (voorheen 'database met viruskenmerken' genoemd) en programmamodules bij te werken, bent u verzekerd van het maximale beveiligingsniveau van de computer.

ESET LiveGrid®
(Reputatie via cloud)

U kunt de reputatie van actieve processen en bestanden rechtstreeks in ESET Endpoint Security bekijken.

Extern beheer

Met ESET PROTECT kunt u ESET-producten vanaf één centrale locatie in een netwerkomgeving beheren op werkstations, servers en mobiele apparaten. Met de ESET PROTECT-webconsole (ESET PROTECT-webconsole) kunt u ESET-oplossingen implementeren, taken beheren, beveiligingsbeleid afdwingen, de systeemstatus bewaken en snel reageren op problemen of bedreigingen op externe computers.

Netwerkaanvalbeveiliging

Analyseert de inhoud van netwerkverkeer en beveiligt en beschermt tegen netwerkaanvallen. Al het verkeer dat als schadelijk wordt beoordeeld, wordt geblokkeerd.

Webbeheer (alleen ESET Endpoint Security)

Webbeheer: hiermee kunt u webpagina's blokkeren die mogelijk schadelijk materiaal bevatten. Daarnaast kunnen werknemers of systeembeheerders de toegang verbieden tot meer dan 27 vooraf gedefinieerde websitecategorieën en meer dan 140 subcategorieën.