Nieuwe functies

Wat is er nieuw in ESET Endpoint Security versie 10.1

Alle browsers beveiligen

Als u alle ondersteunde webbrowsers in een beveiligde modus wilt starten. Hiermee kunt u surfen op internet, toegang krijgen tot internetbankieren en online aankopen en transacties doen in één beveiligd browservenster, zonder te worden omgeleid.

Nieuwe editor voor firewallregels

De editor voor firewallregels heeft een nieuw ontwerp zodat u firewallregels eenvoudiger kunt definiëren en meer configuratieopties hebt.

Intel® Threat Detection Technology

Op hardware gebaseerde technologie waarmee ransomware wordt geïdentificeerd wanneer deze probeert detectie in het geheugen te voorkomen. De integratie versterkt de bescherming tegen ransomware zonder afbreuk te doen aan de algemene systeemprestaties. Bekijk de ondersteunde verwerkers.

Donkere modus en UI-herontwerp

De grafische gebruikersinterface (GUI) in deze versie is opnieuw ontworpen en gemoderniseerd. Met de toegevoegde donkere modus kunt u een lichtere of donkere kleurenschema selecteren voor ESET Endpoint Security GUI in Elementen van gebruikersinterface.

Nieuw ontwerp van Geavanceerde instellingen

Geavanceerde instellingen hebben een nieuw ontwerp en de instellingen zijn nu gegroepeerd voor een betere gebruikerservaring.

Diverse bugfixes en prestatieverbeteringen