Mukautettu asennus (.msi)

Mukautetussa asennuksessa voit mukauttaa erilaisia asennusparametreja, jotka eivät ole käytettävissä tavallisessa asennuksessa.

1. Voit muuttaa asennuskansiota asennuksen aikana. Valitse asennuspaikka ESET Endpoint Security -ohjelman asennusta varten. Ohjelma asennetaan oletuksena seuraaviin hakemistoihin:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Voit määrittää sijainnin ohjelmamoduuleille ja -tiedoille. Oletusarvon mukaan ne asennetaan seuraavaan hakemistoon tässä järjestyksessä:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Voit vaihtaa sijainteja valitsemalla Selaa (tätä ei suositella).

1. Seuraavassa ikkunassa voit valita, mitkä tuotteen komponenteista asennetaan. Voit valita haluamasi tietokoneen tarkistuksen ja kaikki käytettävissä olevat suojaukset. Päivityspeili-komponentilla voidaan päivittää muita tietokoneita verkossasi. RMM eli etävalvonta ja hallinta on prosessi, jolla voidaan valvoa ja hallita ohjelmistojärjestelmiä käyttämällä paikallisesti asennettua agenttiohjelmaa, jota hallintapalvelun toimittaja voi käyttää.
  1. Aloita asennusprosessi valitsemalla Asenna.