Moduulien vähimmäisasennus

Jotta verkon liikennettä voidaan pienentää asennusohjelman kokoon ja resurssien määrään verrattuna, ESETin toimituksessa on moduulien vähimmäisasennus. Asennusohjelma sisältää vain välttämättömät moduulit, ja kaikki muut moduulit ladataan tuotteen aktivoinnin jälkeen ensimmäisen moduulipäivityksen yhteydessä. Suurin hyöty tästä on, että merkittävästi pienempi latausohjelma ladataan ja ESET Endpoint Security lataa vain uusimmat sovellusmoduulit tuotetta aktivoitaessa.

Moduulien vähimmäisasennusohjelma sisältää kuitenkin seuraavat moduulit:

• Lataajat
  • Suora pilviyhteys
  • Käännöstuki
  • Kokoonpano
  • SSL

Tuotteen aktivoinnin jälkeen näet Alustetaan suojausta -tilan, joka ilmoittaa sinulle ominaisuuksien alustamisesta.

important

Jos moduulien latauksessa on ongelma (esim. välityspalvelimen asetukset, ei verkkoa jne.), näyttöön tulee sovelluksen varoitustila Toimia vaaditaan. Napsauta pääohjelmaikkunassa Päivitä > Tarkista päivitykset, niin päivitysprosessi aloitetaan uudelleen.

warning

Useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen näyttöön tulee sovelluksen punainen varoitustila Suojauksen määritys epäonnistui. Käynnistä suojausasetukset uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen. Jos alustusprosessi epäonnistuu etkä edelleenkään voi ladata moduuleja, lataa täydet MSI-asennusohjelmat.

example

Jos asiakastietokoneissa ei ole internetyhteyttä tai ne toimivat offline-tilassa ja tarvitsevat päivityksiä, voit ladata päivitystiedostot ESET-päivityspalvelimilta seuraavilla tavoilla: