Internet-käytön valvonnan sääntöjen lisääminen

Internetin hallinnan säännöt -ikkunassa voit luoda Internetin hallinnan suodatussäännön tai muokata aiemmin luotua sääntöä manuaalisesti.

Nimi

Kirjoita säännön kuvaus Nimi-kenttään helpottamaan säännön tunnistamista.

Käytössä

Käytössä-kytkimestä voit ottaa tämän säännön käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Tämä voi olla hyödyllistä, jos et halua poistaa sääntöä pysyvästi.

Toimenpide

Valitse URL-perustainen toimenpide tai Luokkaperustainen toimenpide:

arrow_down_businessURL-perustainen toimenpide

arrow_down_businessLuokkaperustainen toimenpide

Käyttöoikeudet

• Salli – URL-osoitteen/luokan käyttöoikeus myönnetään.
  • Varoita – URL-osoitteesta tai luokasta varoitetaan.
  • Varoita aina – Varoittaa käyttäjää URL-osoitteesta/luokasta. Voit jatkaa verkkosivustolle, mutta järjestelmänvalvoja saa ilmoituksen tästä.
  • Estä – URL-osoite tai luokka estetään.

Käytä:

Voit ottaa luodun säännön käyttöön määritettynä aikana. Valitse avattavasta valikosta luotu aikaväli.

Kirjaamisen vakavuus

• Aina – Kirjaa kaiken verkossa tapahtuvan viestinnän.
  • Vianmääritystiedot – Kirjaa tietoa, jota tarvitaan ohjelman hienosäätämiseen.
  • Tiedot – Kirjaa informatiiviset viestit, kuten onnistuneen päivityksen viestit sekä kaikki yllä olevat merkinnät.
  • Varoitus – Kirjaa vakavat virheet ja varoitusviestit.
  • Ei mitään – Mitään lokitietoja ei luoda.

note

Kirjaamisen vakavuuden voi määrittää erikseen kullekin luettelolle. Jos lokin tila on Varoitus, ESET PROTECT voi kerätä sen.

Käyttäjäluettelo

• Lisää – Avaa Valitse käyttäjät tai ryhmät -valintaikkunan, jossa voit valita haluamasi käyttäjät. Jos yhtään käyttäjää ei valita, sääntöä sovelletaan kaikkiin käyttäjiin.
  • Poista – Poistaa valitun käyttäjän tiedostosta.