Udgående kommunikation, der er tillid til

Eksempel på en udgående forbindelse i en zone, der er tillid til:
Et lokalt program forsøger at etablere en forbindelse til en anden computer i det lokale netværk, eller i et netværk i zonen, der er tillid til.

Program – Program, der etablerer forbindelsen.

Firma – Udgiver af programmet.

Omdømme – Programmets omdømme, som opnås ved hjælp af ESET LiveGrid®-teknologi.

Fjerncomputer – Computer, som programmet forsøger at kommunikere med.

Fjernport – Port, der anvendes til kommunikationen.

Husk handling (opret regel) – Hvis du vælger denne indstilling, før du tillader eller afviser en kommunikation, husker ESET Endpoint Security handlingen og bruger den, hvis programmet kontaktes af fjerncomputeren igen.

Husk handling for processen midlertidigt – ESET Endpoint Security vil huske den valgte handling, til processen afsluttes.

Tillad – Tillader udgående kommunikation.

Afvis – Afviser udgående kommunikation.

Flere oplysninger – Tilpas egenskaber for regler. Klik på Tilpasset regel for at vise vinduet Rediger regel for at oprette en regel med foruddefinerede parametre for udgående trafik.