Produktopdateringer

Sektionen Produktopdateringer indeholder indstillinger, der er relateret til produktopdateringer. Du kan foruddefinere programmets funktionsmåde, når en ny produktopdatering er tilgængelig.

Produktopdateringer giver nye funktioner eller ændrer dem, der allerede findes fra tidligere versioner. De kan udføres automatisk uden brugerens indgriben, eller du kan vælge at modtage en besked. Når der er installeret en produktopdatering, skal du muligvis genstarte computeren.

Automatiske opdateringer – Hvis du midlertidigt sætter automatiske opdateringer for bestemte opdateringsprofiler på pause, deaktiveres automatiske produktopdateringer, mens der er forbindelse til internettet via andre netværk eller forbrugsbaserede forbindelser. Sørg for, at denne indstilling er aktiveret, hvis du altid vil have adgang til de nyeste funktioner og den højest mulige beskyttelse. Du kan finde flere oplysninger om automatiske opdateringer under Ofte stillede spørgsmål om automatiske opdateringer.

Produktopdateringer hentes som standard fra ESET-depotservere. I store eller offline miljøer kan trafikken fordeles for at tillade intern cachelagring af produktfilerne.

arrow_down_business Definer brugerdefineret server for opdateringer af programkomponenter

note

Valg af de mest passende muligheder afhænger af den arbejdsstation, hvor indstillingerne skal gælde. Vær opmærksom på, at der er forskel på arbejdsstationer og servere – en automatisk genstart af serveren efter en produktopdatering kan f.eks. medføre stor skade i virksomheden.