Ofte stillede spørgsmål om automatiske opdateringer

warning

Du kan finde flere oplysninger om produktopdateringer i ESET Endpoint Security i følgende artikel i ESETs vidensbase.

Opdateres computerne automatisk? Downloades opdateringen før eller efter genstart?

Overførslen sker før genstart, og de opdaterede filer forberedes også i denne fase. Efter genstart er de opdaterede filer stadig kun forberedt til brug, og den aktuelt installerede version giver uafbrudt beskyttelse. Ændringerne installeres, næste gang ESET Endpoint Security startes.

Jeg har ca. 3000 computere. Vil alle computere downloade opdateringerne på samme tid? Kan jeg bruge en proxy til automatiske opdateringer med så mange computere?

ESET tilbyder ESET Bridge spejlingsværktøjet og proxyløsninger til større netværk, så opdateringer kun downloades én gang fra internettet og derefter distribueres lokalt. Opdateringerne er mindre, typisk 5-10 MB, og ESET begrænser opdateringerne i løbet af de første par uger, de er tilgængelige. Derfor er det ikke alle klienter, der starter overførslen samtidig, når de har direkte forbindelse til ESET-servere.

Kan jeg bestemme, hvor mange eller hvilke computere der opdateres automatisk? Jeg vil ikke downloade opdateringer til mere end ti computere i timen, eller jeg vil kun opdatere ti computere nu og endnu en computer efter et par dage.

Administrerede miljøer har en politik for automatiske opdateringer, hvor du kan angive den senest ønskede version. Jokertegn (f.eks. 9.0.2032.*) understøttes også. Du kan finde flere oplysninger i kapitlet Automatiske opdateringer i onlinehjælpen til ESET PROTECT eller ESET PROTECT Cloud. Der er desværre ingen andre tilgængelige muligheder for at begrænse automatiske opdateringer på nuværende tidspunkt. Du kan tildele flere politikker til flere grupper.

Konfigureres automatiske opdateringer kun via politik? Kan jeg deaktivere politikken, hvis jeg ikke ønsker, at et ESET-produkt skal opdateres?

Hvis der er en sikkerheds- og stabilitetsprogramrettelse til ESET Endpoint-produktet, opdateres produktet, også selvom automatiske opdateringer er deaktiveret, i henhold til de vilkår, der er angivet i den gældende slutbrugerlicensaftale. ESET bruger sikkerheds- og stabilitetsprogramrettelser til at løse kritiske problemer og sikre maksimal sikkerhed og stabilitet for dit ESET-produkt.

Du kan tildele en politik for automatiske opdateringer til en hvilken som helst gruppe af slutpunkter, uanset deres aktuelle konfiguration af automatiske opdateringer. I ikke-administrerede miljøer kan brugeren konfigurere automatiske opdateringer lokalt på skærmbilledet Avanceret opsætning i et ESET-slutpunktsprodukt.

Hvad hvis jeg konfigurerer en politik til at bruge den tidligst tilgængelige version? Opdaterer ESET så mine produkter af sig selv?

Programrettelser og kritiske programrettelser (sikkerheds- og stabilitetsopdateringer) er en smule forskellige opdateringskategorier.  Almindelige programrettelser tildeles automatiske opdateringer med en standardprioritet, når brugerindstillinger accepteres. Kritiske programrettelser installeres med højeste prioritet, uanset brugerindstillinger.

Hvordan fungerer opdateringer i offlinescenarier? Hvornår anvender brugere offlinedepotet?

Offlinedepotet indeholder også .dup- og .fup-filer. Depotsektionen skal downloades af spejlingsværktøjet, ikke modulopdateringen. Du kan finde flere oplysninger ved at læse følgende artikel i ESET-vidensbasen.

Hvordan ved ESET-produkter, at opdateringen er påkrævet? Via depotet? Er der data, som sendes til serverne? Hvis ESET planlægger at foretage en opdatering en måned efter udgivelse af en version, kan ESET-servere så håndtere en verdensomspændende udgivelse?

ESET-produkter downloader automatiske opdateringer fra depotet. Serverne er klar til det, da kritiske opdateringer kun fylder nogle få KB. ESET begrænser ikke kritiske opdateringer på depotservere. Der er dog mulighed for at begrænse serveropdateringer, hvis de automatiske opdateringer er større. I tabellen nedenfor kan du se eksempler på størrelsen på programrettelser i tilfælde af en differentieret automatisk opdatering:

Tidligere version

Ny version

Størrelse

9.0.2032.2

9.0.2032.6

420 KB

8.1.2037.2

9.0.2032.2

6.5 MB

8.0.2028.0

9.0.2032.2

11.5 MB

Hvis en differentieret automatisk opdatering mislykkes, starter ESET-produktet muligvis en fuld opdatering. Det er stadig en automatisk opdatering med en funktionalitetsgaranti, men i stedet for en .dup-fil downloades der en .fup-fil. Til version 9.0.2032.2 er den 27 MB. Men dette scenarie er sjældent.

Frigives opdateringen af ESET Endpoint Security med begrænsning? Hvis ja, hvor længe er opdateringen så begrænset efter udgivelsen?

ESET begrænser opdateringer i de første par uger, efter at en ny version er udgivet, for at reducere belastningen på vores servere og distribuere den nye version jævnt.

Automatiske opdateringer bliver en af de primære opgraderingsmetoder. Hvordan fungerer det i detaljer?

ESETs mål er at få så mange kunder som muligt til at bruge automatiske opdateringer. Det er svært at skulle understøtte dem, hvis der er så mange tidligere produktversioner tilgængelige. Funktionen Automatiske opdateringer fungerer på en enkel måde – .dup-filer downloades i løbet af den første søgning efter modulopdateringer. Under opdateringsproceduren er produktet fuldt funktionelt og beskytter computeren. Den nye version aktiveres efter genstart. I ESET PROTECT (serversiden) kan du bruge en politik til at angive den nyeste version, du vil opdatere til, eller du kan bruge jokertegn. Du kan finde flere oplysninger i kapitlet Automatiske opdateringer i onlinehjælpen til ESET PROTECT eller ESET PROTECT Cloud.

Er det korrekt, at automatiske opdateringer fungerer 10/1? Jeg bruger ESET Endpoint Security 8.0.2028.1 nu. Hvilken version opdateres den til, hvis der køres automatiske opdateringer?

Opdateringer af produkter ved hjælp af automatiske opdateringer kan muligvis blive forsinket på grund af begrænsninger på depotserverne. Hvis en produktopdatering udgives med begrænsning, modtager kontroller af automatiske opdateringer den muligvis ikke med det samme. Hvis opdateringen betragtes som sikker og stabil, kan begrænsning reduceres eller fjernes helt, så alle resterende klienter modtager opdateringen.

Begrænsningsproceduren bruger muligvis ikke lige lang tid til hver opdatering. Det varierer afhængigt af, hvor mange klienter der anmoder om opdateringen, hvordan trafikken er på vores servere, og andre faktorer. Denne procedure udvikler sig hele tiden, og der sker konstant ændringer.

Hvornår går automatiske opdateringer i gang, hvis jeg starter en computer kl. 8:45 og lukker den ned kl. 17:00?

Ved den næste vellykkede planlagte modulopdatering, højst én gang hver 24. time.

Hvornår kører opdateringen næste gang, hvis computeren lukker ned, mens de automatiske opdateringer kører?

Opdateringen kører i den næste planlagte opdateringsperiode. Der er en robust, fejlsikker mekanisme til den automatiske opdateringsprocedure (tidligere uPCU). Når opdateringen er downloadet, og computeren er genstartet, er de opdaterede filer stadig kun forberedt til brug, og den aktuelt installerede version giver uafbrudt beskyttelse. Ændringerne installeres, næste gang ESET-slutpunktsproduktet startes.

Hvordan kan jeg køre automatiske opdateringer med det samme uden at skulle vente på en almindelig forbindelse hver 24. time? Kan jeg klikke på Søg efter opdateringer på en anden måde?

Du kan kun starte proceduren for automatiske opdateringer manuelt, når du åbner programmets hovedvindue og klikker på Opdater > Søg efter opdateringer. Alle andre måder, du forsøger at starte modulopdateringer på, afspejler politikken for 24 timers tidsplanen for automatiske opdateringer. Du kan i øjeblikket ikke fjernstarte download af en automatisk opdatering. Vi tilføjer denne funktion i en fremtidig opdatering.