Installation med ESET AV Remover

Før du fortsætter med installationsprocessen, er det vigtigt, at du fjerner eksisterende sikkerhedsprogrammer på computeren. Markér afkrydsningsfeltet ud for Jeg vil fjerne uønskede antivirusprogrammer ved hjælp af ESET AV Remover for at få ESET AV Remover til at scanne dit system og fjerne eventuelle understøttede sikkerhedsprogrammer. Lad afkrydsningsfeltet være umarkeret, og klik på Fortsæt for at installere ESET Endpoint Security uden at køre ESET AV Remover.

REMOVER_WELCOME