ESET AV Remover

Værktøjet ESET AV Remover hjælper dig med at fjerne næsten alle antivirusprogrammer, der tidligere er installeret på dit system. Følg vejledningen nedenfor for at fjerne et eksisterende antivirusprogram ved hjælp af ESET AV Remover:

1. Du kan få vist en liste over antivirusprogrammer, som ESET AV Remover kan fjerne, ved at gå til denne artikel i ESET-vidensbasen.
  1. Læs slutbrugerlicensaftalen og klik på Accepter for at anerkende din accept. Hvis du klikker på Afvis, fortsætter installationen af ESET Endpoint Security uden at fjerne eksisterende sikkerhedsprogrammer på computeren.

REMOVER_EULA

1. ESET AV Remover går i gang med at søge efter antivirusprogrammer i dit system.

REMOVER_SCANNING

1. Markér de antivirusprogrammer, der vises, og klik på Fjern. Det kan tage lidt tid at fjerne dem.

REMOVER_FOUND

1. Når programmerne er fjernet, skal du klikke på Fortsæt.

REMOVER_REMOVED

1. Genstart din computer for at anvende ændringer og fortsætte med installationen af ESET Endpoint Security. Hvis det ikke lykkes at fjerne programmet, kan du gå til afsnittet Fjernelse med ESET AV Remover blev afbrudt med en fejl i denne vejledning.

REMOVER_DONE