Distribution via ESET-hanteringskonsolen

important

ESET Endpoint Antivirus for macOS kräver behörighetsinställningar som förhindrar att det installeras helt på distans utan att enheten är registrerad i MDM. Om enheten är registrerad i MDM kan du använda MDM för att distribuera dessa inställningar via konfigurationsprofiler. Om enheten inte är registrerad i MDM måste dessa behörighetsinställningar tillåtas manuellt på varje dator.

ESET PROTECT On-Prem

Innan du distribuerar ESET Endpoint Antivirus for macOS via ESET PROTECT On-Prem måste du distribuera ESET Management Agent till måldatorn.

1.Om du vill installera ESET Management Agent skapar du Agent Live Installer.

2.Hämta macOS Agent Live Installer.

3.Extrahera .sh-skriptet från det nedladdade .tar.gz-arkivet.

4.Distribuera och kör .sh-skriptet på måldatorn för att installera agenten. Om du använder Jamf som MDM kan du använda Jamf för att distribuera och köra skriptet.

5.När agenten har installerats på måldatorn visas datorn i ESET PROTECT On-Prem.

För att installera ESET Endpoint Antivirus for macOS skapar och kör du programinstallationsuppgiften i ESET PROTECT On-Prem.

ESET PROTECT

Du kan installera ESET Endpoint Antivirus for macOS via ESET PROTECT och ESET Management Agent samtidigt genom att skapa en installerare.

important

Om du äger en licens som är kopplad till ditt ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT, så läggs licensen automatiskt till i installationspaketet och ESET Endpoint Antivirus for macOS aktiveras automatiskt.