Documentatie voor op afstand beheerde eindpunten

ESET Endpoint Antivirus for macOS versie 7 kan op afstand worden beheerd via ESET PROTECT On-Prem of ESET PROTECT CLOUD. U kunt ESET-hulpmiddelen voor extern beheer gebruiken om vanaf één centrale locatie ESET-oplossingen te implementeren, taken te beheren, beveiligingsbeleid af te dwingen, de systeemstatus te bewaken en snel te reageren op problemen of bedreigingen op externe computers.

ESET-hulpmiddelen voor beheer op afstand

ESET Endpoint Antivirus for macOS kan op afstand worden beheerd door ESET management-console.

Introduktion til ESET PROTECT On-Prem

Introduktion til ESET PROTECT CLOUD

Mobile Device Management (MDM)

Als u ESET Endpoint Antivirus for macOS op afstand wilt installeren, moeten uw apparaten zijn geregistreerd bij MDM. Als uw apparaten niet zijn geregistreerd bij MDM, moet u fysiek toegang hebben tot elk apparaat om ESET Endpoint Antivirus for macOS te installeren.

Met MDM-oplossingen (Mobile Device Management) kunnen beheerders organisatie- en configuratiebeleid implementeren, apparaten bewaken, toepassingen installeren of verwijderen en nog veel meer. Niet alle MDM-oplossingen ondersteunen Apple-apparaten. Om u te helpen bij het selecteren van een MDM-oplossing, heeft Apple de handleiding Een MDM-oplossing kiezen geschreven.

Meer informatie over MDM's vindt u in de Apple-documentatie en de documentatie specifiek voor uw MDM-leverancier.

De ESET Endpoint Antivirus for macOS-configuratie die via MDM moet worden uitgevoerd, bevat universele downloadbare payloads waarmee u configuratieprofielen kunt maken voor elke MDM. Als u Jamf als MDM gebruikt, kunt u ook de Jamf-specifieke handleiding raadplegen.