Jamf-instellingen vóór installatie

Klik in het hoofdvenster van Jamf op Computers > Configuratieprofielen.

Web en e-mailbeveiliging

U moet de configuratie voor Web- en e-mailbeveiliging toevoegen aan de systeeminstellingen als u wilt dat Web- en e-mailbeveiliging werkt. Als de configuratie voor de Web- en e-mailbeveiliging na de installatie van ESET Endpoint Antivirus for macOS ontbreekt, ontvangen gebruikers de melding "ESET Endpoint Antivirus for macOS" wil netwerkinhoud filteren.

important

De configuratie van Beveiliging van webtoegang wordt verwijderd na het verwijderen van ESET Endpoint Antivirus for macOS. Als u ESET Endpoint Antivirus for macOS moet verwijderen en opnieuw moet installeren, moet u de configuratie van Web- en e-mailbeveiliging opnieuw implementeren op de doelcomputer.

Vul in het gedeelte Algemeen het volgende in:

Naam

bijvoorbeeld ESET Beveiliging van web en e-mail

Niveau

Computerniveau

Distributiemethode

meestal: Automatisch installeren

Vul in het gedeelte VPN het volgende in:

VPN-type

VPN

Verbindingstype

Aangepaste SSL

Id

com.eset.network.manager

server

localhost

Providerbundel-id

com.eset.network

Gebruikersverificatie

Certificaat

Providertype

App-proxy

Door provider aangewezen vereiste

identifier "com.eset.network" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Identiteitscertificaat

Geen

VPN on Demand inschakelen

Configuratie-XML voor on demand-regels

<array>

<dict>

<key>Action</key>

<string>Connect</string>

</dict>

</array>

Inactieve tijd

Verbinding niet verbreken

Proxy instellen

Geen

ESET-systeemextensies inschakelen

Vul in het gedeelte Algemeen het volgende in:

Naam

bijvoorbeeld ESET SEXT

Niveau

Computerniveau

Distributiemethode

meestal: Automatisch installeren

Vul in het gedeelte Systeemextensies het volgende in:

Schermnaam

bijvoorbeeld: ESET SEXT

Typen systeemextensies

Toegestane systeemextensies

Team-id

P8DQRXPVLP

Toegestane systeemextensies

com.eset.endpoint
com.eset.network
com.eset.firewall
com.eset.devices

Volledige schijftoegang inschakelen

Vul in het gedeelte Algemeen het volgende in:

Naam

bijvoorbeeld: ESET Volledige schijftoegang

Niveau

Computerniveau

Distributiemethode

meestal: Automatisch installeren

Vul in het gedeelte Regelaar voor voorkeurenpaneel 'Privacy' het volgende in:

Id

com.eset.endpoint

Id-type

Bundel-ID

Codevereisten

identifier "com.eset.endpoint" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App of service

Systeembeleid: alle bestanden

Toegangsbadge

Sta toe

Id

com.eset.devices

Id-type

Bundel-ID

Codevereisten

identifier "com.eset.devices" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App of service

Systeembeleid: alle bestanden

Toegangsbadge

Sta toe

Id

com.eset.eea.g2

Id-type

Bundel-ID

Codevereisten

identifier "com.eset.eea.g2" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App of service

Systeembeleid: alle bestanden

Toegangsbadge

Sta toe

Id

com.eset.app.Uninstaller

Id-type

Bundel-ID

Codevereisten

identifier "com.eset.app.Uninstaller" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App of service

Systeembeleid: alle bestanden

Toegangsbadge

Sta toe

important

Nadat u volledige schijftoegang en systeemextensies op afstand hebt toegestaan, worden deze instellingen mogelijk weergegeven als uitgeschakeld in Systeemvoorkeuren > Privacy en beveiliging. Als er in ESET Endpoint Antivirus for macOS geen waarschuwingen worden weergegeven, dan zijn volledige schijftoegang en systeemextensies toegestaan, ongeacht de status ervan in Systeemvoorkeuren > Privacy en beveiliging.