Asennuksen poistaminen

Paikallinen asennuksen poistaminen

warning

ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman asennusta ei ole kokonaan poistaa vetämällä ESET Endpoint Antivirus for macOS -kuvaketta Roskakoriin Sovellukset-kansiosta. Järjestelmälaajennus pysyy asennettuna tietokoneella, ja Uninstaller.app ei voi poistaa sitä myöhemmin.

Jotta käyttäjiltä estetään sovelluksen ESET Endpoint Antivirus for macOS poistaminen, suosittelemme, että lisäät muokkauksen kieltävän merkinnän sovellukseen ESET Endpoint Antivirus for macOS. Voit lisätä muokkauksen kieltävän merkinnän suorittamalla seuraavan komennon kohdetietokoneella:

sudo chflags -Rf schg /Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus\.app

Muokkausten estävä merkintä on poistettava, ennen kuin ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman asennus voidaan poistaa. Voit poistaa ei muokkauksia -merkinnän suorittamalla seuraavan komennon kohdetietokoneessa:

sudo chflags -Rf noschg /Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus\.app

ESET Endpoint Antivirus for macOS -asennuksen poistaminen:

important

Jos hallitset ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman käyttöä ESET PROTECT On-Prem- tai ESET PROTECT CLOUD -ohjelmalla, voit luoda ja suorittaa asiakastehtävän, jolla ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman asennus poistetaan etäyhteydellä:

Luo ja suorita ohjelmiston asennuksen poistotehtävä ESET PROTECT On-Prem -ohjelmassa.

Luo ja suorita ohjelmiston asennuksen poistotehtävä ESET PROTECT CLOUD -ohjelmassa.

1.Käynnistä ESET Endpoint Antivirus for macOS -asennuksen poisto-ohjelma. Voit käynnistää ESET Endpoint Antivirus for macOS -asennuksen poisto-ohjelman useilla tavoilla:

Avaa ohjelman ESET Endpoint Antivirus for macOS asennustiedosto (.dmg) ja kaksoisnapsauta Poista asennus.

Käynnistä Finder, avaa kiintolevyltä Sovellukset-kansio, Ctrl-napsauta (tai napsauta hiiren kakkospainikkeella) ESET Endpoint Antivirus for macOS kuvaketta > valitse pikavalikosta Näytä pakkauksen sisältö. Avaa kansio Contents  > Helpers ja kaksoisnapsauta Uninstaller-kuvaketta.

2.Valitse Poista asennus, niin asennuksen poistoprosessi käynnistetään. Sinulta pyydetään järjestelmänvalvojan salasanaa.

important

Jos järjestelmälaajennusten poistamisessa on ongelma, sinua saatetaan pyytää kirjoittamaan järjestelmänvalvojan salasana asennuksen poistoprosessin yhteydessä.

3.Jos poistat ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman asennusta macOS 12 Monterey -järjestelmässä, sinua pyydetään sallimaan Uninstaller.app ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman luomat käyttäjät. Seuraava valintaikkuna tulee näkyviin:
Uninstaller.app haluaa ylläpitää tietokonetta. Ylläpitäminen voi sisältää salasanojen ja verkko- ja järjestelmäasetusten muuttamisen.
Valitse OK. Jos napsautat Älä salli ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman asennusta ei poisteta kokonaan.

4.Valitse Sulje, niin asennuksen poisto-ohjelma lopetetaan.

5.Käynnistä tietokone uudelleen.

Asennuksen poistaminen komentoriviltä

Voit poistaa ohjelman ESET Endpoint Antivirus for macOS asennuksen suorittamalla asennuksen poiston komentosarjan Päätteestä. Jos asensit ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman oletussijaintiin, suorita seuraava komento:
sudo /Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/Helpers/Uninstaller.app/Contents/Scripts/uninstall.sh