Tekninen tuki

Ota yhteyttä tekniseen tukeen

Jos et löydä vastausta ongelmaasi, voit tällä ESETin verkkosivustolla olevalla lomakkeella ottaa nopeasti yhteyttä ESETin teknisen tuen osastoon.

Hae tietoja teknistä tukea varten

Jotta ongelmasi voidaan ratkaista nopeasti ja onnistuneesti, suosittelemme seuraavaa, kun luot tukipyyntöä:

Sisällytä tietoja, kuten käyttöoikeuden tiedot, tuotteen nimi, tuoteversio ja käyttöjärjestelmä.

Kuvaile ongelmasi yksityiskohtaisesti.

Liitä kuvakaappauksia tai video ongelmastasi.

Liitä lokit ESET LogCollector -ohjelmasta.

ESET LogCollector

ESET LogColletor luo lokeja, joissa on tärkeitä tietoja, jotka voivat auttaa tukea ja kehittäjiä tunnistamaan ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelmaan liittyviä ongelmia.

Tarkempia tietoja ESET LogCollector -ohjelmasta löydät ESET-tietämäyskannan artikkelista. Artikkeli ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä.

Lokien luominen ESET LogCollector -ohjelman avulla:

1.Lataa ESET LogCollector.

2.Avaa eset_logcollector.dmg-tiedosto ja suorita LogCollector-sovellus.

3.Luo lokit noudattamalla näytön ohjeita.

important

Vihjeitä ESET LogCollector -ohjelman käyttöön

Jos haluat luoda yksityiskohtaisempia lokeja ESET-tuelle, napsauta Replikointi-osiossa rataskuvaketta avataksesi lisäasetukset.

Älä aloita replikointia, ennen kuin olet valmis luomaan ongelman ja vaiheet, jotka johtivat sinut siihen.

Kun lokitiedostot on luotu, löydät ne työpöydältäsi nimellä customer_info.zip. Liitä tämä tiedosto tukipyyntöösi.