Yleiskuvaus

Napsauta Yleiskatsaus ohjelman pääikkunassa, jos haluat tarkastella tietokoneen nykyisen suojaustason tietoja.

overview

Yleiskatsaus-ikkunassa näkyy myös nykyinen päivitystila, mukaan lukien edellisen onnistuneen päivityksen päivämäärä ja kellonaika.

ESET Endpoint Antivirus for macOS voi näyttää jonkin seuraavista suojaustiloista:

Sinut on suojattu -tila vihreällä otsikolla – paras mahdollinen suojaus on käytössä.

Vaatii huomiota -tila oranssilla otsikolla – ei-kriittinen ESET Endpoint Antivirus for macOS -ongelma edellyttää toimia.

Tietoturvahälytys punaisella otsikollakriittinen ongelma on esiintynyt eikä parasta mahdollista suojausta voida varmistaa

Jos suojauksen tila on Toimia tarvitaan tai Tietoturvahälytys, Suojauksen tila -ikkunassa näkyvät ilmoitukset, joissa on lisätietoja ja ehdotetut ratkaisut.

Jos ongelmaa ei voi ratkaista ehdotetuilla ratkaisutavoilla, voit tehdä hakuja ESET-tietopankissa. Jos tarvitset lisää apua, voit lähettää teknisen ESET-tukipyynnön.