Lokitiedostot

Lokitiedostot sisältävät tietoja tärkeistä ohjelmatapahtumista ja yleistietoja havaituista uhista. Tietojen kirjaaminen lokiin on välttämätöntä järjestelmän analysoinnin, uhkien tunnistuksen ja vianmäärityksen kannalta. Kirjaaminen suoritetaan aktiivisesti taustalla, eikä se edellytä käyttäjän toimia. Tiedot tallennetaan nykyisten lokin sisältöasetusten mukaan. Tekstiviestejä ja lokeja voi tarkastella ja arkistoida suoraan ESET Endpoint Antivirus for macOS -ympäristöstä ja arkistolokeista.

Lokitiedostot voidaan avata valitsemalla ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman päävalikosta Työkalut > Lokitiedostot. Valitse haluamasi lokityyppi avattavasta valikosta ikkunan oikeasta yläkulmasta. Käytettävissä ovat seuraavat lokit:

Tunnistukset – Näyttää kaikki tiedot tunkeutumistunnistuksiin liittyvistä tapahtumista.

Tietokoneen tarkistus – Näyttää kaikkien tehtyjen tarkistusten tulokset. Kaksoisnapsauttamalla mitä tahansa merkintää voit tarkastella tarvepohjaisten tietokoneen tarkistusten tietoja.

Tapahtumat – Auttaa järjestelmänvalvojia ja käyttäjiä ratkaisemaan ongelmia. Kaikki ESET Endpoint Antivirus for macOS:n tekemät tärkeät toimet kirjataan tapahtumalokiin.

Estetyt tiedostot – Sisältää sellaisten tiedostojen tietueet, jotka on estetty tarkistuksen aikana perustuen ESET Inspect:n määrittämään estettyjen tiedostojen luetteloon (estetyt hajautusarvot).

Suodatetut verkkosivustot – Näyttää luettelon verkkosivustoista, jotka internetin käytön suojaus on estänyt. Näistä lokeista näet Internet-sivustoyhteyden luomisen ajan, URL-osoitteen, IP-osoitteen, yhteyden muodostaneen käyttäjän ja käytetyn sovelluksen.

Lähetetyt tiedostot – Sisältää tiedot analysoitavaksi lähetetyistä näytteistä.

logs