Ohje ja tuki

Tuotteessa ESET Endpoint Antivirus for macOS on vianmääritystyökaluja ja tukitietoja, jotka auttavat ongelmien ratkaisussa. Ohje ja tuki -osio löytyy sovelluksen pääikkunasta. Jos haluat nähdä asennettujen osien luettelon, valitse Näytä tiedot -vaihtoehto Asennetut komponentit -kohdan vierestä. Jos haluat kopioida luettelon leikepöydälle, napsauta hiiren kakkospainikkeella missä tahansa Asennetut komponentit -ikkunassa ja valitse Kopioi kaikki. Tämä voi olla hyödyllistä vianmäärityksen aikana tai kun otat yhteyttä tekniseen tukeen.

eb.generic.tiny logo-normal ESET Endpoint Antivirus for macOS:n versio sekä tuotteen käyttöoikeustunnus näytetään. Voit käynnistää aktivointi-ikkunan ja aktivoida tuotteen napsauttamalla Vaihda käyttöoikeus. Näet lisätietoja tuotteesta ESET Endpoint Antivirus for macOS napsauttamalla Tietoja.

eb.functionality.help-normal Ohjesivut – Napsauta tätä linkkiä, jos haluat avata ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjesivut.

wrench Tekninen tuki — jos et saa ratkaistua ongelmaa ohjesivujemme ohjeiden avulla, ota yhteyttä ESETin tekniseen tukeen.

kb TietopankkiESET-tietopankista löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja suositeltuja ratkaisuja eri ongelmiin. Koska ESETin tekninen tuki päivittää sitä usein, tietämyskanta on tehokas työkalu erilaisten ongelmien ratkaisemiseen.

help_support