Tunnistusohjelma

Tunnistusohjelma suojaa haitallisilta järjestelmähyökkäyksiltä tiedostoja hallinnoimalla. Jos esimerkiksi ohjelma tunnistaa haittaohjelmaksi luokitellun kohteen, korjaus alkaa. Tunnistusohjelma voi poistaa uhan estämällä sen ja sitten puhdistamalla sen, poistamalla sen tai siirtämällä sen karanteeniin.

Jos haluat muokata ESET Endpoint Antivirus for macOS -tunnistusohjelman lisäasetuksia, avaa Sovellusasetukset käyttämällä cmd+, tai napsauttamalla ESET Endpoint Antivirus for macOS macOS-valikkorivillä ja valitsemalla sitten Asetukset.