Suorituskykypoikkeukset

Osiossa Suorituskykypoikkeukset voit ohittaa tarkistuksesta tiettyjä tiedostoja tai kansioita, sovelluksia tai IP-/IPv6-osoitteita. Ohittamalla polkuja (kansioita) tarkistuksesta voit vähentää tiedostojärjestelmän haittaohjelmien varalta tarkistamiseen tarvittavaa aikaa merkittävästi.

plus – Luo uuden poikkeuksen; kirjoita objektin polku

minus – poistaa valitut kohteet.

warning

Ohita tiedostoja tarkistuksesta vain silloin, kun sinulla on vakavia ongelmia reaaliaikaisen suojauksen kanssa, koska tiedostojen ohittaminen tarkistuksesta heikentää yleistä suojausta.