Päivitä

Tässä osassa määritetään päivityksen lähdetiedot, kuten käytetyt päivityspalvelimet, sekä näiden palvelinten todennustiedot.

ESET Endpoint Antivirus for macOS:n määrittäminen etänä:

1.Valitse ESET PROTECT On-Prem -ohjelmassa Käytännöt > Uusi käytäntö ja kirjoita uuden käytännön nimi.

note

Jos haluat säätää aiemmin luodun käytännön asetuksia ESET Endpoint for macOS (V7+) -ohjelmassa, valitse muutettava käytäntö luettelosta ja valitse sitten Muokkaa > Asetukset.

2.Valitse Asetukset ja valitse sitten avattavasta valikosta ESET Endpoint for macOS (V7+).

3.Säädä haluamiasi asetuksia.

4.Napsauta Jatka > Määritä ja valitse sopiva tietokoneryhmä.

5.Valitse OK > Valmis.

note

Jos haluat määrittää ESET Endpoint Antivirus for macOS:n paikallisesti, katso sovellusasetukset.

Päivityskohdassa voit määrittää seuraavat asetukset:

Perus

Oletuksena päivitystyyppi on Säännöllinen päivitys. Näin varmistetaan, että tunnistusallekirjoitustietokanta ja tuotemoduulit päivitetään automaattisesti ESET-päivityspalvelimilta.

Julkaisua edeltävät päivitykset sisältävät viimeisimmät virheenkorjaukset ja tunnistusmenetelmät, jotka ovat pian yleisön saatavilla. Ne eivät kuitenkaan välttämättä ole aina vakaita; siksi ei ole suositeltavaa käyttää niitä tuotantoympäristössä.

Viivästyneet päivitykset mahdollistavat päivittämisen erityisistä päivityspalvelimista, jotka tarjoavat uusia virustietokantojen versioita vähintään X tunnin viiveellä (eli tietokannat, jotka testataan todellisessa ympäristössä ja joita pidetään vakaina).

Moduulin peruutus

Jos epäilet, että uusi tunnistusohjelman ja/tai ohjelmamoduulin päivitys saattaa olla epävakaa tai vioittunut, voit peruuttaa muutokset ja palata edelliseen versioon ja poistaa päivitykset käytöstä tilapäisesti ESET PROTECT On-Prem -moduulien päivitysten perustamistehtävän avulla. Voit vaihtoehtoisesti ottaa aiemmin poistetut päivitykset käyttöön, jos olet aiemmin ohittanut ne.

ESET Endpoint Antivirus for macOS tallentaa tunnistusohjelmasta ja ohjelmamoduuleista vedoksia, joita voi käyttää peruutustoiminnolla. Moduulitietokannan vedosten luominen edellyttää, että Luo moduulivedokset -valinta on käytössä. Kun Luo moduulivedokset on käytössä, ensimmäinen vedos luodaan ensimmäisen päivityksen yhteydessä. Seuraava luodaan 48 tunnin kuluttua. Tallennettujen tunnistusohjelman vedosten määrä näkyy Paikallisesti tallennettujen vedosten määrä -kentässä.

note

Kun tilannevedoksia on laadittu enimmäismäärä (esimerkiksi kolme), vanhin tilannevedos korvataan uudella tilannevedostuksella 48 tunnin välein. ESET Endpoint Antivirus for macOS palauttaa tunnistusohjelman ja ohjelmamoduulin päivitysversiot vanhimman tilannekuvan mukaiseen versioon.