Välityspalvelin

Suurissa lähiverkoissa tietokoneen ja Internetin välinen yhteys saatetaan ohjata välityspalvelimen kautta. Tätä määritystä käytettäessä on määritettävä seuraavat asetukset. Muuten ohjelma ei voi suorittaa automaattisia päivityksiä.

ESET Endpoint Antivirus for macOS:n määrittäminen etänä:

1.Valitse ESET PROTECT On-Prem -ohjelmassa Käytännöt > Uusi käytäntö ja kirjoita uuden käytännön nimi.

note

Jos haluat säätää aiemmin luodun käytännön asetuksia ESET Endpoint for macOS (V7+) -ohjelmassa, valitse muutettava käytäntö luettelosta ja valitse sitten Muokkaa > Asetukset.

2.Valitse Asetukset ja valitse sitten avattavasta valikosta ESET Endpoint for macOS (V7+).

3.Säädä haluamiasi asetuksia.

4.Napsauta Jatka > Määritä ja valitse sopiva tietokoneryhmä.

5.Valitse OK > Valmis.

note

Jos haluat määrittää ESET Endpoint Antivirus for macOS:n paikallisesti, katso sovellusasetukset.

Kohdassa Työkalut > Välityspalvelin voit määrittää välityspalvelimen asetukset. Tässä määrityt parametrit ovat kaikkien sellaisten moduulien käytössä, jotka vaativat yhteyden Internetiin.

Välityspalvelimen määrittäminen:

1.Ota käyttöön Käytä välityspalvelinta ja kirjoita välityspalvelimen osoite Välityspalvelin-kenttään ja välityspalvelimen portti Portti-numeroon.

2.Jos viestintä välityspalvelimen kanssa edellyttää todennusta, ota Välityspalvelin vaatii todennusta -asetus käyttöön ja anna voimassa oleva Käyttäjänimi ja Salasana niille varattuihin kenttiin.

3.Ota käyttöön Käytä suoraa yhteyttä, jos välityspalvelin ei ole käytettävissä, jos haluat ohittaa välityspalvelimen ja olla yhteydessä suoraan ESET-palvelimien kanssa, jos välityspalvelin ei ole käytettävissä.