Tunnistusohjelma

Tunnistusohjelma suojaa haitallisilta järjestelmähyökkäyksiltä tiedostoja hallinnoimalla. Jos esimerkiksi ohjelma tunnistaa haittaohjelmaksi luokitellun kohteen, korjaus alkaa. Tunnistusohjelma voi poistaa uhan estämällä sen ensin ja sitten puhdistamalla sen, poistamalla sen tai siirtämällä sen karanteeniin.

ESET Endpoint Antivirus for macOS:n määrittäminen etänä:

1.Valitse ESET PROTECT On-Prem -ohjelmassa Käytännöt > Uusi käytäntö ja kirjoita uuden käytännön nimi.

note

Jos haluat säätää aiemmin luodun käytännön asetuksia ESET Endpoint for macOS (V7+) -ohjelmassa, valitse muutettava käytäntö luettelosta ja valitse sitten Muokkaa > Asetukset.

2.Valitse Asetukset ja valitse sitten avattavasta valikosta ESET Endpoint for macOS (V7+).

3.Säädä haluamiasi asetuksia.

4.Napsauta Jatka > Määritä ja valitse sopiva tietokoneryhmä.

5.Valitse OK > Valmis.

note

Jos haluat määrittää ESET Endpoint Antivirus for macOS:n paikallisesti, katso sovellusasetukset.

Tunnistusohjelmassa voit määrittää seuraavat asetukset:

Perus

Tarkistuksen asetukset

Ota mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten tunnistus käyttöön – Katso mahdollisesti ei-toivotut sovellukset sanastosta.

Ota käyttöön mahdollisesti vaarallisten sovellusten tunnistaminen – Katso mahdollisesti vaaralliset sovellukset sanastosta.

Ota käyttöön epäilyttävän sovelluksen tunnistus – Epäilyttävä sovellus on pakkaus- tai suojausohjelmilla pakattu ohjelmisto. Näitä menetelmiä käytetään usein suunnittelutavan selvittämisen estämisessä tai ohjelmatiedoston sisällön sekoittamisessa (esimerkiksi haittaohjelman piilottamiseksi) sen omilla pakkaus- ja /tai salausmenetelmillä.

Tämä luokka sisältää seuraavaa: kaikki tuntemattomat sovellukset, jotka on pakattu usein haittaohjelmien pakkaamiseen käytetyillä pakkaus- tai suojausohjelmilla.

Poikkeukset

Suorituskykypoikkeukset — Sulkemalla polkuja (kansioita) tarkistuksesta voit vähentää tiedostojärjestelmän haittaohjelmien varalta tarkistamiseen tarvittavaa aikaa merkittävästi.

Voit luoda poikkeuksen näin:

1.Valitse Suorituskykypoikkeukset-kohdasta Muokkaa.

2.Valitse Lisää ja määritä polku, jonka tarkistusohjelma ohittaa. Lisää valinnaisesti kommentti tietoihisi.

3.Luo poikkeus valitsemalla OK > Tallenna ja sulje valintaikkuna.