Pilvipohjaiset tarkistukset

Ota ESET LiveGrid© -mainejärjestelmä käyttöön (suositus)

ESET LiveGrid© -mainejärjestelmä parantaa ESETin haittaohjelmien vastaisten ratkaisujen tehokkuutta vertaamalla tarkistettuja tiedostoja pilvessä olevien sallittujen ja kiellettyjen kohteiden tietokantaan.

Ota ESET LiveGrid© -palautejärjestelmä käyttöön

Tiedot lähetetään ESET-viruslaboratorioon lisäanalysointia varten.

Näytteiden lähetys

Havaittujen näytteiden automaattinen lähetys: Valitun vaihtoehdon perusteella tartunnan saaneita näytteitä voi lähettää ESET-tutkimuslaboratorioon analysoitavaksi, millä voidaan parantaa tulevia tunnistuksia.

Kaikki havaitut näytteet

Kaikki näytteet asiakirjoja lukuun ottamatta

Älä lähetä

Epäilyttävien näytteiden automaattinen lähetys: Uhkia muistuttavat epäilyttävät näytteet ja näytteet, joissa on epätavallisia ominaisuuksia tai toimintaa, lähetetään ESETin tutkimuslaboratorioon analysoitaviksi.

Suoritettavat tiedostotyypit: .exe, .dll, .sys

Arkistoitavat tiedostotyypit: .zip, .rar, .7z, .arch, .arj, .bzip2, .gzip, .ace, .arc, .cab

Komentosarjatiedostotyypit: .bat, .cmd, .hta, .js, .vbs, .ps1

Asiakirjat – Microsoft Officessa, Libre Officessa tai muussa toimistotyökalussa luodut asiakirjat tai PDF-tiedostot, joissa on aktiivista sisältöä.

Muut tiedostotyypit: .jar, .reg, .msi, .swf, .lnk

Automaattiset lähetyksen poikkeukset: Poissuljettuja tiedostoja ei lähetetä ESETin tutkimuslaboratorioon, vaikka ne sisältäisivät epäilyttävää koodia.

Lähetä kaatumisraportit ja diagnostiikkatiedot

Lähetä tiedot, kuten kaatumisraportit, moduulit tai muistivedokset.

Auta parantamaan tuotetta lähettämällä käyttötilastoja nimettömästi

Salli ESETin kerätä tietoja vasta havaituista uhista, kuten uhan nimi, tunnistuksen päivämäärä ja kellonaika, tunnistustapa ja uhkaan liittyvät metatiedot, tarkistetut tiedostot (hajautusarvo, tiedostonimi, tiedoston alkuperä, telemetria) sekä estetyt ja epäilyttävät URL-osoitteet, tuoteversiot ja määritykset, mukaan lukien tiedot järjestelmästäsi.

Sähköpostiosoite yhteydenottoa varten (valinnainen)

Yhteyssähköpostiisi voidaan liittää mahdollisia epäilyttäviä tiedostoja ja sinuun voidaan ottaa sitä kautta yhteyttä, jos analyysiä varten tarvitaan lisätietoja. Huomaa, että ESET ei lähetä vastausta, ellei lisätietoja tarvita.