Skybaseret beskyttelse

ESET LiveGrid® er et avanceret varslingssystem, der består af flere cloud-baserede teknologier. Det hjælper med at opdage nye trusler baseret på omdømme og forbedrer scanningsydeevnen ved hjælp af hvidlistning.

ESET Endpoint Antivirus for macOS er som standard konfigureret til at sende mistænkelige filer til ESET Research Lab til analyse. Filer med visse udvidelser, f.eks .doc .xls. Du kan også tilføje andre filtypenavne, hvis der er særlige filer, som du og din organisation ikke ønsker at sende.

Sådan fjernkonfigureres ESET Endpoint Antivirus for macOS:

1.Klik på Politikker > Ny politik iESET PROTECT On-Prem, og skriv et navn til politikken.

note

Hvis du vil justere indstillingerne i en eksisterende politik for ESET Endpoint for macOS (V7+), skal du klikke på den politik, du vil ændre på listen over politikker, og klikke på Rediger > Indstillinger.

2.Klik på Indstillinger, og vælg ESET Endpoint for macOS (V7+) i rullemenuen.

3.Juster de ønskede indstillinger.

4.Klik på Fortsæt > Tildel, og vælg den relevante gruppe computere.

5.Klik på OK > Udfør.

note

Se programindstillinger, hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

I Registreringsprogram > Skybaseret beskyttelse kan du konfigurere følgende indstillinger:

Skybaseret beskyttelse

Aktivér ESET LiveGrid®-omdømmesystemet (anbefalet)

Omdømmesystemet i ESET LiveGrid® forbedrer effektiviteten i ESET's antimalwareløsninger ved at sammenligne scannede filer med en database med elementer på whitelisten og blacklisten i skyen.

Aktivér ESET LiveGrid®-feedbacksystemet

Data vil blive sendt til ESET Virus Lab til yderligere analyse.

Send rapporter om nedbrud og diagnosticeringsdata

Send data såsom rapporter om nedbrud, moduler eller hukommelsesdumps.

Hjælp med at forbedre produktet ved at indsende anonyme brugsstatistikker

Tillad ESET at indsamle oplysninger om nyligt registrerede trusler såsom trusselsnavn, dato og klokkeslæt for registrering, registreringsmetode og tilknyttede metadata, scannede filer (hash, filnavn, oprindelse af filen, telemetri), blokerede og mistænkelige URL'er, produktversion og konfiguration, herunder oplysninger om dit system.

Kontakt-e-mail (valgfrit)

Din kontaktmail inkluderes måske i mistænkelige filer og kan bruges til at kontakte dig, hvis der kræves yderligere oplysninger med henblik på analyse. Bemærk, at du ikke modtager svar fra ESET, medmindre der er brug for flere oplysninger.

Indsendelse af eksempler

Automatisk indsendelse af registrerede eksempler

Baseret på den valgte mulighed kan dette indsende inficerede prøver til ESET Research Lab til analyse og forbedre fremtidig påvisning.

Alle inficerede eksempler

Alle eksempler undtagen dokumenter

Indsend ikke

Automatisk indsendelse af mistænkelige eksempler

Mistænkelige prøver, der ligner trusler og prøver med usædvanlige egenskaber eller adfærd, indsendes til ESET Research Lab til analyse.

Eksekverbare fil – Inkluderer eksekverbare filer som .exe, .dll, .sys

Arkiver – indeholder arkivfiltyper: .zip, .rar, .7z, .arch, .arj, .bzip2, .gzip, .ace, .arc, .cab

Scripts – indeholder scriptfiltyper: .bat, .cmd, .hta, .js, .vbs, , .ps1

Andet – indeholder filtyper: .jar, .reg, .msi, .swf, .lnk

Dokumenter – indeholder dokumenter, der er oprettet i Microsoft Office, Libre Office eller et andet kontorværktøj eller PDF-filer med aktivt indhold.

Udeladelser

Klik på Rediger ud for Undtagelser for at udelukke bestemte filer eller mapper fra afsendelse. De udelukkede filer vil ikke blive sendt til ESET Research Lab, selvom de indeholder en mistænkelig kode.

Maksimal størrelse på eksempel (MB)

Definer den maksimale størrelse af prøver.