Inställningar för åtkomst

För att ge maximalt skydd för systemet är det mycket viktigt att ESET Endpoint Antivirus är korrekt konfigurerat. Okvalificerade ändringar kan leda till att du förlorar viktig information. Om du vill undvika obehöriga ändringar går det att lösenordsskydda inställningsparametrarna för ESET Endpoint Antivirus.

Hanterade miljöer

Administratören kan skapa en policy för att lösenordskydda inställningarna för ESET Endpoint Antivirus i anslutna klientdatorer. Se Lösenordskyddade inställningar för information om att skapa en ny policy.

Ohanterade

Konfigurationsinställningarna för lösenordsskydd finns i Avancerade inställningar (F5) under Användargränssnitt > Inställningar för åtkomst.

CONFIG_PASSWORD

Lösenordsskydda inställningar – ange lösenordsinställningar. Klicka för att öppna inställningsfönstret Lösenord.

Klicka på Ange för att ange eller ändra lösenordet som skyddar inställningsparametrarna.