Lösenord för Avancerade inställningar

För att skydda konfigurationsparametrarna för ESET Endpoint Antivirus och förhindra otillåtna ändringar måste ett nytt lösenord ställas in.

Hanterade miljöer

Administratören kan skapa en policy för att lösenordskydda inställningarna för ESET Endpoint Antivirus i anslutna klientdatorer. Se Lösenordskyddade inställningar för information om att skapa en ny policy.

Ohanterade

När du vill ändra ett befintligt lösenord:

1. Skriv det gamla lösenordet i fältet Gammalt lösenord.
  2. Ange det nya lösenordet i fälten Nytt lösenord och Bekräfta lösenord.
  3. Klicka på OK.

Lösenordet krävs sedan för framtida ändringar av ESET Endpoint Antivirus.

Om du glömmer lösenordet kan åtkomsten till avancerade inställningar återställas.

Klicka här om du har glömt licensnyckeln från ESET, licensens utgångsdatum eller annan licensinformation för ESET Endpoint Antivirus.