Användargränssnitt

Avsnittet Användargränssnitt gör det möjligt att konfigurera hur programmets GUI (grafiskt användargränssnitt) beter sig.

Använd verktyget Element i användargränssnitt för att justera programmets utseende och effekterna som används.

För att tillhandahålla maximal säkerhet för säkerhetsprogrammet går det att förhindra obehöriga ändringar med hjälp av verktyget Inställningar för åtkomst.

Genom att konfigurera varnings- och meddelanderutor och meddelanden går det att ändra beteendet vid detekteringsvarningar och systemmeddelanden. Det går att anpassa dessa till dina behov.

Väljer du att inte visa vissa meddelanden, så visas de i Element i användargränssnitt > Programstatusar. Här kan du kontrollera deras status eller förhindra att dessa meddelanden visas.

Integrering med kontextmeny visas när du högerklickar på det markerade objektet. Använd detta verktyg för att integrera kontrollelementen i ESET Endpoint Antivirus i kontextmenyn.

Presentationsläget är användbart för användare som vill arbeta med ett program utan att störas av popup-fönster, schemalagda aktiviteter och komponenter som belastar processorn och RAM-minnet.

Se även Minimera användargränssnittet för ESET Endpoint Antivirus (användbart för hanterade miljöer).